Mobilizare la meciul Farul Constanța - Sepsi OSK Sfântu Gheorghe. Farul este pe primul loc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Se face mobilizare majoră pentru meciul de fotbal dintre Farul Constanța și Sepsi OSK Sfântu Gheorghe ce se va disputa duminică, 19 martie 2023, pe stadionul de la Ovidiu. Farul este clasată pe locul întâi.

Jandarmii vor fi prezenți la meciul Farului Constanța FOTO: Gruparea Mobilă
Jandarmii vor fi prezenți la meciul Farului Constanța FOTO: Gruparea Mobilă

Duminică, 19 martie, începând cu ora 16.30, are loc meciul de Play-Off dintre prima clasată, Farul Constanța, și ultima clasată, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, între primele șase echipe de primă divizie.

Partida din cadrul Superligii de fotbal se desfășoară pe stadionul Central al Complexului Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi din Ovidiu (Constanța).

Pentru desfășurarea în condiții optime a evenimentului sportiv, peste 150 de jandarmi din cadrul Grupării Mobile Constanţa vor acționa pentru prevenirea apariției unor evenimente de natură să afecteze climatul de ordine și siguranță publică în zona stadionului.

„Având în vedere interesul crescut al suporterilor pentru acest meci, pentru evitarea creării de ambuteiaje și a timpilor mari de așteptare la porțile de acces, reaminitim faptul că accesul în stadion se va face începând cu ora 14.00”, anunță Gruparea Mobilă.

Totodată, jandarmii anunță că legislația în vigoare interzice următoarele:

•           afișarea de inscripții care incită la ură națională, rasială, religioasă sau la discriminări de orice fel și la violență;

•           accesul în arenă cu substanțe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuțite, pumnale ori alte asemenea obiecte, care pot pune în pericol  siguranța participanților;

•           deținerea, folosirea sau efectuarea oricăror operațiuni cu materiale pirotehnice;       

•           aruncarea asupra celorlalţi spectatori, asupra oficialilor sau a jucătorilor, asupra forţelor de ordine sau a personalului de ordine şi siguranţă, asupra bunurilor mobile şi imobile aflate în incinta bazei sportive, precum şi în direcţia suprafeţei de joc cu obiecte de orice fel sau cu substanţe corozive ori care murdăresc.

Spectatorii au obligația de a respecta măsurile stabilite de către organizator și forțele de ordine, pe traseele către locul de desfășurare a meciului, în apropierea și în incinta arenei sportive, și sunt obligați să se supună la efectuarea controlului corporal preventiv şi al bagajelor de către forţele de ordine. 

„Recomandăm spectatorilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente”, adaugă jandarmii.

ConstanţaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite