Măsuri speciale pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu Constanţa. Pasagerilor li se va lua temperatura

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pasagerii vor fi verificaţi termic                                                 FOTO: Aeroport M.K. Constanţa
Pasagerii vor fi verificaţi termic                                                 FOTO: Aeroport M.K. Constanţa

Două aparate pentru verificarea temperaturii au fost montate laterminalele de Plecări şi Sosiri ale Aeroportului din Constanţa.

Conducerea Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu Constanţa anunţă că au fost montate şi puse în funcţiune două sisteme pentru screening-ul temperaturii pasagerilor (termoscannere).

Achiziţia a fost realizată de către Guvernul României.

„Aceste aparate de tip CK 350F (producţie Irlanda) au fost amplasate în Terminalele de Plecări şi Sosiri Internaţionale. Sistemele au o precizie de 0,2o C, au capacitatea de a monitoriza simultan 20 de pasageri şi pot fi setate să transmită alarme vizuale şi sonore pentru optimizarea timpilor de prelucrare”, spun reprezentanţii aeroportului.

În vederea limitării răspândirii virusului Covid-19, în completare la măsurile de igienă, dezinfecţie şi  triaj epidemiologic ce sunt implementate de aeroport, aceste aparate ajută la detectarea pasagerilor care au o temperatură ridicată a corpului şi care ar putea să se încadreze în definiţia de caz.

Aeroportul Mihail Kogălniceanu este una dintre principalele porţi prin care turiştii străini ajung pe litoralul românesc şi în Delta Dunării.

Pe aceeaşi temă:

60 de ani de când primii turişti străini au aterizat la Constanţa. Primul comandant: „Eram în câmp cu două corturi luate de mine de pe litoral“

Constanţa: Românii repatriaţi din Italia pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu vor fi transportaţi către judeţele de domiciliu şi nu mai rămân pe litoral

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite