Maşini de lux, declarate dispărute în străinătate, descoperite în judeţul Constanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Garda de Coastă
FOTO: Garda de Coastă

Maşinile, urmărite de autorităţile din ţări precum Belgia, Franţa, Austra, au fost descoperite la persoane din judeţul Constanţa.

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, în colaborare cu poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au identificat 5 autoturisme, în valoare de aproximativ 60.000 euro, urmărite de alte state membre ale Uniunii Europene.

Acţiunea poliţiştilor a avut loc în perioada 21-23 martie, pe raza judeţului Constanţa.

„Astfel, pe raza municipiului Constanţa, poliţiştii au identificat două autoturisme, în posesia a doi tineri în vârstă de 22 de ani, care figurează urmărite de către autorităţile din Franţa, respectiv Belgia.

Alte 3 autoturisme au fost identificate pe raza judeţului Constanţa, în posesia a 3 bărbaţi cu vârste cuprinse între 29 şi 30 de ani, care figurează urmărite de către autorităţile din Belgia (un autoturism) şi Austria (2 autoturisme)”, transmite IPJ Constanţa.

Autovehiculele, în valoare de 59.000 euro, au fost indisponibilizate şi depozitate la sediul I.P.J. Constanţa şi la sediul Gărzii de Coastă.

Poliţiştii constănţeni continuă cercetările, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire.

Masini de lux furate din strainatate FOTO IPJ Constanta
Masini frurate

Pe aceeaşi temă:

Autocamion furat din Belgia, descoperit în judeţul Constanţa. Ce a declarat şoferul

Maşină furată din Franţa, descoperită în Constanţa


 

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite