Gestul extrem la care a vrut să recurgă un proprietar de azile din Constanța. Poliția a intervenit rapid VIDEO

0
Publicat:

S-a simțit cu musca pe căciulă și a fost la un pas de a recurge la un gest extrem. Este vorba despre un proprietar de azile din Constanța și Eforie Nord, care funcționau ilegal. Polițiștii au intervenit rapid și l-au sancționat pe bărbat.

Bărbatul a amenințat că se sinucide, în fața Primăriei FOTO Captură ecran/ Ziua de Constanța
Bărbatul a amenințat că se sinucide, în fața Primăriei FOTO Captură ecran/ Ziua de Constanța

A fost panică, în această dimineață, în fața sediului Primăriei Municipiului Constanța. Patronul unor azile de bătrâni din oraș și din Eforie Nord a încercat să își dea foc. Potrivit presei locale, bărbatul, în vârstă de 54 de ani, apucase deja să își stropească hainele cu benzină, moment în care ar fi fost imobilizat de un polițist.

Amendat cu 1.000 de lei pentru gestul necugetat

Omul a încercat să impresioneze, după ce în urmă cu doar o zi, oamenii legii au efectuat mai multe percheziţii. Surse neoficiale au declarat pentru Ziua de Constanța că el ar fi fost sancționat, întrucât centrele de bătrâni pe care le deține funcționau fără autorizație.

„La data de 13 iulie a.c., în jurul orei 06.30, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 3 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat ar amenința că-și va da foc în fața Primăriei municipiului Constanța. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind identificat un bărbat, de 54 de ani. Persoana în cauză a fost sancţionată contravenţional, în baza Legii nr. 61/1991, cu amendă în valoare de 1.000 de lei”, se arată într-un comunicat al IPJ Constanţa.

Tot Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a anunțat, miercuri, că au fost efectuate patru percheziţii domiciliare în municipiul Constanţa şi staţiunea Eforie Nord, într-un dosar penal având ca obiect săvârşirea infracţiunilor de abuz în serviciu, înşelăciune, falsul în declaraţii, exercitarea fără drept a unei profesii şi evaziune fiscală”. Se pare că bărbatul ar fi fost persoana vizată.

Sursa citată a precizat că acţiunea a avut ca obiect o societate comercială care deţine trei cămine de îngrijire a persoanelor vârstnice în staţiunea Eforie Nord şi care desfăşoară activităţi în domeniul protecţiei sociale, fără autorizaţie.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite