Fotografia italianului care a torturat sistematic o româncă. În 1995, a fost condamnat la 5 ani de închisoare pentru o faptă identică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aloisio Francesco Rosario Giordano, italianul de 52 de ani care a fost reţinut de forţele de ordine din Italia după ce a sechestrat şi abuzat timp de zece ani o româncă, are un istoric încărcat de violenţă şi probleme cu legea.

Reporterii publicaţiei Il Post au obţinut în premieră o fotografie a bărbatului arestat de Poliţie pentru că a sechestrat vreme de 10 ani o femeie din România.

În anul 1995, aşa cum relatează ilpost.it, citat de Italiadiaspora.it, Aloisio Francesco Rosario Giordano a stat aproape 5 ani în închisoare pentru o faptă similară. Italianul a fost găsit vinovat că a sechestrat, la acea vreme, o altă tânără, care avea 23 de ani. Din relatările de la acea vreme, femeia a fost, de asemenea, supusă unor chinuri de neimaginat. Giordano a ieşit din închisoare în 1999, fiind eliberat condiţionat, pentru bună purtare.

Oficialii carabinierilor au declarat jurnaliştilor italieni că este vorba despre aceeaşi persoană. La vremea respectivă, în 1995, femeia abuzată a reuşit să fugă şi să anunţe poliţia. Şi atunci, carabinierii au descoperit un tablou înfiorător în locuinţa în care italianul o ţinea pe femeie prizonieră. Oamenii legii au vorbit despre "unelte rudimentare" folosite pentru a o tortura pe femeia de 23 de ani. Printre altele, a fost descoperit un scalpel folosit pentru provocarea „unui al doilea avort“, o bucată de lemn cu care o sodomiza pe femeie, diverse alte obiecte folosite pentru "practici sexuale bizare".

În urmă cu câteva zile, o româncă şi cei doi copii ai ei au fost salvaţi de carabinieri după ce a stat timp de zece ani sechestrată într-o localitate din Calabria, sudul Italiei. Din 2007 până astăzi, românca, acum în vârstă de 29 de ani, a fost ţinută captivă într-o cameră subterană, legată de pat şi a fost victima unor abuzuri înfiorătoare de către acelaşi Aloisio Francesco Rosario Giordano.

Te-ar putea interesa şi:

Presa din Italia, despre calvarul româncei ţinută captivă 10 ani: „Îi spărgea capul şi i-l cosea cu nailon de undiţă. O punea să-şi mănânce propriile excremente“

Mama româncei sechestrate şi violate timp de 10 ani într-un beci în Italia: „Tatăl ei a fost student la Facultatea de Drept“

Tânără româncă torturată şi sechestrată timp de 10 ani în Italia

Constanţa


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri