FOTO Secretul dureros al Alexandrei Stan. Artista are un singur rinichi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agresiunea suferita de vedeta internaţională Alexandra Stan scoate la iveală amănunte şocante despre starea ei. Tânăra solistă mărturiseşte că se teme pentru viaţa ei pentru că nu are decât un rinichi, iar managerul a lovit-o şi acolo.

Nimeni nu a ştiut până acum că Alexandra Stan a avut probleme medicale în trecut. Cu toate că a cunoscut faima la nivel internaţional şi piesele interpretate de ea au depăşit orice aşteptări şi le-au detronat pe cele ale unor vedete mondiale, Alexandra trăieşte cu părinţii într-o casă din comuna constănţeană Valu lui Traian. 

Alexandra Stan a mărturisit astăzi ca nu are decît un rinichi şi că se teme pentru sănătatea ei. Bătaia soră cu moartea suferită de artistă în urmă cu două zile putea să-i fie fatală. Managerul ei, Marcel Prodan este cel care putea să o nenorocească pe viaţă.

"M-a scos din maşină, m-a aruncat pe stradă, mi-a dat un picior la geantă şi a început să dea în mine. Mi-a dat picioare în spate şi pe la umeri. Mi-a dat în rinichi şi eu am un singur rinichi. De ieri nu am mai ieşit la toaletă. Cred că rinichiul meu e în pioneze acum", şi-a adus aminte plângând Alexandra.

Luni după amiază Alexandra s-a simţit din nou rău. Tatăl ei a luat legătura cu un medic cunoscut de la Medgidia şi după ce acesta a văzut-o, i-a recomandat internarea de Urgenţă. Medicii vor să efectueze mai multe teste de specialitate şi să o supună pe pacientă la un test RMN şi o tomografie.

Managerul Marcel Prodan a început să primească huiduieli pe Facebook de la fanii Alexandrei indignaţi de ceea ce i s-a întâmplat vedetei.


Citeşte mai multe despre cazul Alexandrei Stan, agresată de managerul ei, Marcel Prodan

Remus Cernea ia apărarea Alexandrei Stan: „Dacă şi o celebritate a căzut victimă violenţei, România are o problemă“

Remus Cernea ia atitudine în cazul agresiunii de la Constanţa, judeţul pe care îl reprezintă ca parlamentar. Deputatul, care este activist al drepturilor omului, vorbeşte despre măsurile care trebuie să fie luate pentru a stopa brutalităţile la adresa femeilor.

Cazul Alexandrei Stan nu este singular. Alte vedete bătute de foştii iubiţi sau soţi

Violenţa în cuplu este o experienţă traumatizantă şi o problemă cu atât mai gravă cu cât victimele sunt vedete cu o reputaţie de salvat. Madonna, Rihanna, Dana Războiu şi Ana Maria Georgescu au avut curajul de a vorbi deschis despre dramele prin care au trecut, spre deosebire de alte colege de breaslă care şi-au retras acuzaţiile împotriva presupuşilor agresori.

Antropologul Ciprian Necula, despre cazul Alexandrei Stan: Feminismul, ruptura necesară de cultura bâtei!

Violenţa împotriva femeilor nu este ceva excepţional în România. În munca de teren, inevitabil, un procent mare dintre femei îţi povestesc, cu nonşalanţă, obişnuite parcă, despre “măsurile corective” primite de la bărbaţi. Trebuie să ne despărţim de misoginism şi Alexandra Stan a deschis un drum prin curajul său.

„Alături de Alexandra Stan“ Mişcare de simpatie pe Facebook pentru vedeta bătută crunt de manager

Mai multe grupuri de susţinere au apărut pe Facebook în această zi de luni, 17 iunie, care îşi declară solidaritatea cu Alexandra Stan, vedeta bătută violent de managerul ei.

Dana Budeanu, despre cazul Alexandrei Stan: „Scursurile, gunoaiele şi rataţii nu sunt bărbaţi“

Creatoarea de modă pledează împotriva violenţei şi îi ia apărarea cântăreţei de 24 de ani care a fost bătută de manager din cauza neînţelegerilor financiare. Dana Budeanu îl numeşte pe Marcel Prodan un „frustrat ratat“, pentru că a agresat-o pe Alexandra Stan.

VIDEO Alexandra Stan, cântăreaţa bătută de impresar: „Cel mai dificil este să-ţi vezi viaţa privată expusă în ziare“

Cântăreaţa de 24 de ani care a fost bătută şi a recunoscut că a încercat să se sinucidă pentru că managerii ei o exploatau pentru bani a povestit într-un interviu exclusiv pentru „Adevărul“ despre cariera sa.

Alexandra Stan: „Am vrut să mă sinucid la studio“

Cântăreaţa de 24 de ani a încercat să-şi taie venele din cauza depresiei cauzate de managerii ei care au exploatat-o pentru bani şi au obligat-o să muncească fără să mai ţină cont de voinţa sa. Artista a povestit la „Happy Hour“ că de-a lungul timpului a avut o aventură cu cel care a bătut-o, Marcel Prodan.

VIDEO Alexandra Stan a fost internată de urgenţă: „Nu am avut niciun accident de maşină. Managerul m-a bătut până m-a băgat în spital“

Fanii cântăreţei Alexandra Stan au fost informaţi duminică, prin intermediul paginii oficiale de Facebook a artistei, că aceasta ar fi suferit un accident rutier. Astăzi, Alexandra Stan a dezvăluit adevărul din spatele aşa-zisului accident auto.

Alexandra Stan a fost implicată într-un accident

Colegii de echipă ai artistei au anunţat pe contul oficial de Facebook că vedeta de 24 de ani se recuperează după un accident.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite