Vedete bătute de foştii iubiţi sau soţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La sfârşitul anilor '80, Madonna a trecut prin momente dificile cu fostul soţ. FOTO Reuters
La sfârşitul anilor '80, Madonna a trecut prin momente dificile cu fostul soţ. FOTO Reuters

Violenţa în cuplu este o experienţă traumatizantă şi o problemă cu atât mai gravă cu cât victimele sunt vedete cu o reputaţie de salvat. Madonna, Rihanna, Dana Războiu şi Ana Maria Georgescu au avut curajul de a vorbi deschis despre dramele prin care au trecut, spre deosebire de alte colege de breaslă care şi-au retras acuzaţiile împotriva presupuşilor agresori.


Alexandra Stan, călcată în picioare pentru bani
Interpreta hitului „Mr. Saxobeat” susţine că managerul ei de la casa Maan Studio, Marcel Prodan, cu care a avut „o aventură”, a călcat-o în picioare (la propriu) din cauza neînţelegerilor financiare.

Cântăreaţa de 24 de ani a declarat că Prodan, unul dintre poliţiştii din videoclipurile sale, deţinea controlul asupra banilor primiţi de la concerte şi o exploata pentru a avea încasări tot mai mari (se estimează că vedeta primea între 20.000 şi 30.000 de euro per spectacol). Alexandra Stan a declarat la “Happy Hour” că impresarul o jignea şi o suprasolicita, acesta fiind şi motivul pentru care ea a trecut prin momente depresive şi a încercat să se sinucidă.

image

Solista de 24 de ani trece prin momente dificile. FOTO Mediafax

Ana Maria Georgescu, traumatizată de Florin Chilian
Cântăreaţa a recunoscut că la numai 19 ani a trecut printr-o experienţă tulburătoare din cauza căreia a ajuns la psiholog. „Spunea că m-a bătut pentru că mă iubeşte, poate că îi era teamă să nu mă piardă, cred că un bărbat poate să bată o femeie din iubire, ştie că altfel nu are cum să o ţină sau să o deţină. În societatea de astăzi confundăm iubirea cu posesivitatea”, a declarat ea pentru „Poveştiri Adevărate”.

„Am fost foarte furioasă mult timp pe mine, pe neputinţa mea, pentru că eram la 20 de ani atât de obosită încât nu mă mai puteam bucura de viaţă. Am apelat la un psihoterapeut care m-a învăţat să mă bucur de viaţă şi să spun nu. Viaţa mea de până acum mi-a demonstrat că fiecare om are ascuns în el şi rău şi bine. Poate că cea mai mare traumă a mea este că nu mai am încredere în oameni. Erau momente când cineva întindea mâna să mă mângâie pe faţă iar eu mă speria, tresăream inconştient. Cred că este cutremurător pentru un bărbat că accepte că tu ai venit cu traume din altă relaţie", a mai spus Ana Maria, citată de Click. Cei doi s-au despărţit în 2006 şi deşi a suferit o traumă, Ana Maria Georgescu nu a depus plângere împotriva cântăreţului.

image

Ana Maria Georgescu şi Florin Chilian au avut o relaţie toxică. FOTO Click

Rihanna, în stare de inconştienţă din cauza lui Chris Brown
Conflictul cântăreţei din Barbados cu partenerul ei a făcut înconjurul lumii.

Disputa a început înainte de gala decernării premiilor Grammy din 2009, când Rihanna şi iubitul ei se aflau într-un Lambourghini parcat pe o stradă din Los Angeles. Cântăreaţa i-a aruncat cheile automobilului pe geam, Brown a coborât să le caute şi fiindcă nu le-a mai găsit a devenit agresiv, ameninţând-o cu moartea pe solistă. 

image

Rihanna a rămas cu câteva vânătăi temporare, violenţa fiind şi cauza despărţirii lor.

Cu toate că ea spunea că-şi doreşte un nou drum în viaţă şi că legătura lor nu mai există, în ultimul an, cei doi s-au împăcat, iar presa internaţională a speculat că vor să se căsătorească şi să aibă un copil.

Relaţia lor s-a dovedit în continuare complicată şi confuză şi, după alte despărţiri şi împăcări, se pare că legătura a ajuns la un punct final. 

Madonna, legată de scaun şi persecutată de Sean Penn

În iunie 1987, regina muzicii pop a ajuns la spital pentru o tomografie, după ce Sean Penn a lovit-o la cap cu o bâtă de baseball, potrivit Daily Mail.

Artista nu a depus plângere împotriva actorului cu care a fost căsătorită patru ani, pentru a nu-i prelungi pedeapsa la închisoare de 60 de zile (din care a ispăşit doar 33) pe care Penn o avea pentru că îşi agresase un fan.

Madonna a spus că artistul câştigător a două premii Oscar era beat şi că în urma unui conflict, Penn a legat-o de scaun şi a ameninţat-o că îi taie părul. Fostul soţ a dezlegat-o abia după câteva ore, când Madonna a acceptat să întreţină „relaţii sexuale degradante” cu el. 

Dana Războiu, lovită de fostul ministru al sănătăţii

În 2005, prezentatoarea TV a divorţat de Ovidiu Brânzan, după ce l-a acuzat că a agresat-o fizic.

image

”Subsemnata Războiu Dana susţin că în seară zilei de luni, 25.07.2005, am fost agresată fizic de soţul meu, Brânzan Ovidiu. Menţionez că acesta m-a lovit de mai multe ori cu pumnii şi picioarele” a fost declaraţia Danei Războiu la poliţie, cu privire la tatăl primului ei băiat.

După căsnicia cu Brânzan, Dana Războiu şi-a refăcut viaţa cu Bogdan Enoiu, soţul ei din 2007, cu care are un al doilea copil.
 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite