VIDEO Alexandra Stan a fost internată de urgenţă: „Nu am avut niciun accident de maşină. Managerul m-a bătut până m-a băgat în spital“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fanii cântăreţei Alexandra Stan au fost informaţi duminică, prin intermediul paginii oficiale de Facebook a artistei, că aceasta ar fi suferit un accident rutier. Astăzi, Alexandra Stan a dezvăluit adevărul din spatele aşa-zisului accident auto.

UPDATE Luni după-amiază, Alexandra s-a simţit din nou rău. Tatăl ei susţine că a luat legătura cu un medic cunoscut de la Medgidia şi, după ce acesta a văzut-o, i-a recomandat internarea de urgenţă. Medicii vor să efectueze mai multe teste de specialitate şi să o supună la un test RMN şi o tomografie.


„Totul este o minciună, nu am avut niciun accident de maşină. Este o invenţie a managerului meu, cel care m-a bătut până m-a băgat în spital. Vreau să ştie toată lumea că îndur tratamente oribile din partea lui de un an de zile şi nu mai pot!“, a mărturisit cântăreaţa pentru cancan.ro.

Totul a ieşit la iveală după ce un echipaj de la Poliţia Rutieră Constanţa i-a văzut pe Alexandra Stan (24 de ani) şi pe managerul acesteia, Marcel Prodan, pe marginea drumului, la ieşirea din municipiul Constanţa către localitatea Valul lui Traian. Oamenii legii spun că tânăra avea urmele unei agresiuni recente. Potrivit lui Mihai Trăistariu, Marcel Prodan este, totodată, şi iubitul cântăreţei.

Poliţiştii susţin că cei doi s-au oprit din ceartă în momentul în care echipajul s-a apropiat. Ofiţerii s-au oferit să sune la Ambulanţă, dar Alexandra Stan a refuzat şi a preferat să meargă la Spitalul de Urgenţă Constanţa cu maşina de poliţie. Ea a primit îngrijiri medicale, dar nu a rămas internată.

Astăzi, solista a dezvăluit cum a ajuns să fie bătută de manager. „Vineri seara am fost la managerul meu, Marcel Prodan ca să-i arăt costumaţia pentru un spectacol ce urma să aibă loc marţi. Era un spectacol de promovare, în Spania, alături de o trupă din Germania. I-am arătat hainele şi am început să am o discuţie cu el despre bani: dacă pot să primesc şi eu banii de pe ultimele concerte. El a reacţionat agresiv verbal, a început să înjure, mi-a adus un plic iar eu nu puteam să iau nişte bani într-un plic. Când l-am întrebat de la ce concerte sunt m-a dat afară. M-a smucit, m-a strâns de gât şi mi-au rămas la el laptopul şi lanţul", a declarat aceasta.

Alexandra spune că scandalul a continuat sâmbătă la studio. 

„A început să mă bată, să mă împingă, am încercat să mă bat cu el, dar am căzut şi am leşinat. M-am trezit după două ore. Eram învelită ca şi cum dormisem. M-a luat şi m-a băgat în maşină cu forţa", a completat cântăreaţa. 

Artista susţine că a fost batută încă de două ori: o dată în centrul oraşului Constanţa şi încă o dată la ieşirea înspre Bucureşti. Alexandra a vrut să sară din maşină şi a cerut ajutorul unui cetăţean străin care se afla în zonă. Ea spune că doar intervenţia echipajului de poliţie a salvat-o din mâinile lui Prodan.

Mesaj pentru fani

Alexandra se gândeşte şi la fanii ei, cărora le-a dat emoţii pe Facebook, unde a apărut mesajul postat chiar de Marcel Prodan. 

„Vreau ca fanii mei să ştie că nu am avut niciun accident şi că am ajuns în halul ăsta din cauza lui Marcel Prodan. Şi vreau să se facă dreptate. Am nevoie de o perioadă să-mi revin şi promit că o să revin", a încheiat ea. 

Alexandra Stan spune că a depus deja plângere împotriva lui Marcel Prodan şi că urmează să rezilieze contractul cu firma de producţie din care acesta face parte.

Alexandra Stan: „Managerul m-a bătut până m-a băgat în spital”

Cel mai probabil, motivul pentru care managerul a recurs la acest şiretlic a fost mascarea absenţei Alexandrei de la concerte. „Accidentul a fost doar un pretext ca să justifice lipsa mea de la concerte“, a mai spus aceasta.

Duminică, pe pagina oficială de Facebook a fost postat un mesaj care a îngrijorat fanii de pretutindeni. „Alexandra Stan a fost implicată într-un accident. În prezent, se recuperează. Mai multe informaţii în curând”, ar fi scris managerul acesteia.


Citeşte mai multe despre cazul Alexandrei Stan, agresată de managerul ei, Marcel Prodan

Remus Cernea ia apărarea Alexandrei Stan: „Dacă şi o celebritate a căzut victimă violenţei, România are o problemă“

Remus Cernea ia atitudine în cazul agresiunii de la Constanţa, judeţul pe care îl reprezintă ca parlamentar. Deputatul, care este activist al drepturilor omului, vorbeşte despre măsurile care trebuie să fie luate pentru a stopa brutalităţile la adresa femeilor.

Cazul Alexandrei Stan nu este singular. Alte vedete bătute de foştii iubiţi sau soţi

Violenţa în cuplu este o experienţă traumatizantă şi o problemă cu atât mai gravă cu cât victimele sunt vedete cu o reputaţie de salvat. Madonna, Rihanna, Dana Războiu şi Ana Maria Georgescu au avut curajul de a vorbi deschis despre dramele prin care au trecut, spre deosebire de alte colege de breaslă care şi-au retras acuzaţiile împotriva presupuşilor agresori.

Antropologul Ciprian Necula, despre cazul Alexandrei Stan: Feminismul, ruptura necesară de cultura bâtei!

Violenţa împotriva femeilor nu este ceva excepţional în România. În munca de teren, inevitabil, un procent mare dintre femei îţi povestesc, cu nonşalanţă, obişnuite parcă, despre “măsurile corective” primite de la bărbaţi. Trebuie să ne despărţim de misoginism şi Alexandra Stan a deschis un drum prin curajul său.

„Alături de Alexandra Stan“ Mişcare de simpatie pe Facebook pentru vedeta bătută crunt de manager

Mai multe grupuri de susţinere au apărut pe Facebook în această zi de luni, 17 iunie, care îşi declară solidaritatea cu Alexandra Stan, vedeta bătută violent de managerul ei.

Dana Budeanu, despre cazul Alexandrei Stan: „Scursurile, gunoaiele şi rataţii nu sunt bărbaţi“

Creatoarea de modă pledează împotriva violenţei şi îi ia apărarea cântăreţei de 24 de ani care a fost bătută de manager din cauza neînţelegerilor financiare. Dana Budeanu îl numeşte pe Marcel Prodan un „frustrat ratat“, pentru că a agresat-o pe Alexandra Stan.

VIDEO Alexandra Stan, cântăreaţa bătută de impresar: „Cel mai dificil este să-ţi vezi viaţa privată expusă în ziare“

Cântăreaţa de 24 de ani care a fost bătută şi a recunoscut că a încercat să se sinucidă pentru că managerii ei o exploatau pentru bani a povestit într-un interviu exclusiv pentru „Adevărul“ despre cariera sa.

Alexandra Stan: „Am vrut să mă sinucid la studio“

Cântăreaţa de 24 de ani a încercat să-şi taie venele din cauza depresiei cauzate de managerii ei care au exploatat-o pentru bani şi au obligat-o să muncească fără să mai ţină cont de voinţa sa. Artista a povestit la „Happy Hour“ că de-a lungul timpului a avut o aventură cu cel care a bătut-o, Marcel Prodan.

FOTO Secretul dureros al Alexandrei Stan. Artista are un singur rinichi

Agresiunea suferita de vedeta internaţională Alexandra Stan scoate la iveală amănunte şocante despre starea ei. Tânăra solistă mărturiseşte că se teme pentru viaţa ei pentru că nu are decât un rinichi, iar managerul a lovit-o şi acolo.

Alexandra Stan a fost implicată într-un accident

Colegii de echipă ai artistei au anunţat pe contul oficial de Facebook că vedeta de 24 de ani se recuperează după un accident.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite