FOTO Cafeneaua discretă a Simonei Halep, „tribuna“ în care eşti poftit să o susţii pe campioana la tenis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep are de la începutul lunii mai o cafenea în Constanţa, care a fost botezată „SH Café“. SH Café este locul în care constănţenii şi turiştii o pot încuraja pe campioana la tenis. Localul se află în centrul oraşului, pe strada Mircea cel Bătrân, la intersecţia cu strada Decebal, în diagonală cu Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea.

Zona are mare vad, fiind extrem de circulată pentru că în apropiere se află instituţii publice precum Direcţia pentru Sport şi Tineret, Direcţia de Muncă, Inspectoratul Teritorial de Muncă, Casa de Pensii, Parchetul, Biblioteca Judeţeană Ioan N.Roman, Universitatea Maritimă, Colegiul Naţional Mircea cel Bătrân, Colegiul Pedagogic, restaurante şi fast-food-uri.

Cafeneaua a fost deschisă într-un colţ în care au mai funcţionat unităţi asemănătoare. Cea mai recentă a fost tot o cafenea, Spazzio, care a fost preluată de Simona Halep. Modificarea cea mai vizibilă în designul şi ambientul localului este denumirea SH Café, înscrisă pe frontispiciu şi având ca marcă o minge de tenis. De altfel, meniul afişat este încă inscripţionat cu însemnul „Spazzio“. 

Singura menţiune despre Simona este pe pagina de Facebook a cafenelei, unde meciurile campioanei sunt anunţate cu regularitate, invitând publicul să o susţină. 

image

„Cafeneaua aparţine Simonei“, spun angajaţii, dar de administrare se ocupă fratele ei, Nicu, care este căsătorit cu Luminiţa din octombrie 2014 şi este tatăl unei fetiţe din noiembrie 2016. La SH Café poţi mânca burgeri, sandvişuri, torturi, prăjituri, croissante. Ofertele sunt destule: două cappuccino la 12 lei, un meniu Colazione cu 16 lei, cu croissant/toast, cafea/cappuccino şi un fresh. Cu 17 lei ai un mic-dejun cu un Panini (sandviş) cu şuncă şi caşcaval, cu o cafea şi la alegere apă plată/minerală sau Coca-Cola.

O altă idee de mic-dejun este omletă cu brânză şi roşii, o apă minerală sau plată mică şi un cappuccino/espresso/latte machiatto, la preţul de 19 lei. Tot la 19 lei este o salată Saporita cu o cafea sau apă. O pizza Quatro Staggioni cu o cafea, o Cola sau apă, costă 25 lei. Un burger cu sos şi cartofi prăjiţi, cu cafea şi apă sau Coca-Cola costă 27 lei. Pentru 30 lei ai două pizza, iar la orice pizza şi burger comandate la preţul din meniu clientul primeşte o bere din partea casei. Cafeneaua are şi o terasă acoperită, deschisă la finele lui mai. 

image
image

SH Cafe, cafeneaua Simonei Halep Foto S. Ionescu

image

Simona Halep poate avea mai mult noroc decât Gheorghe Hagi, care a deţinut la Constanţa un bistro, H10, pe Bulevardul Tomis, în zona Capitol. Deschis cu mare pompă şi invitaţi celebri din Generaţia de Aur a fotbalului românesc, localul a avut succes îndeosebi în serile cu competiţii televizate. Schimbări dese de personal au dus, însă, la pierderea clientele, astfel că sediul H10, din fostul cinematograf Tineretului, este acum de închiriat. 

Pe aceeaşi temă: 

Aşii Simona Halep, Sorana Cîrstea şi Horia Tecău au împărţit cu copiii terenul de zgură de la Constanţa

FOTO Meniul unui Rege. Ce mănâncă Hagi când vine la Constanţa

FOTO Hagi şi-a inaugurat lanţul de localuri sportive. Primul H10 Sport Lounge a fost deschis la Constanţa, în oraşul său natal

ConstanţaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite