Aşii Simona Halep, Sorana Cîrstea şi Horia Tecău au împărţit cu copiii terenul de zgură de la Constanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei trei magnifici ai tenisului românesc, jucătorii Simona Halep, Sorana Cîrstea şi Horia Tecău, au evoluat sâmbătă, 7 decembrie, la Arena Idu din Mamaia. Campionii au fost amfitrionii evenimentului Kids' Day, organizat de Kick Off, care se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 5 şi 12 ani, care practică sportul alb.

Micii jucători au stat faţă în faţă cu idolii lor, dintre care doi sunt constănţeni: Simona Halep şi Horia Tecău. Copiii au făcut schimb de pase cu campionii, au dat mâna peste fileu şi s-au fotografiat cu ei.

Evenimentul a fost un cadou de Moş Nicolae, în care cele trei vedete ale tenisului mondial au adresat un mesaj micilor admiratori: „Vino la fileu, campionii de mâine se nasc acum!“

Aşii tenisului au rememorat ce au primit ei în copilărie de la Moş Nicolae. „În ghetuţe aveam întotdeauna putere de muncă. Ceea ce vă doresc şi vouă“, a spus Simona Halep. „Aici este locul în care mă încarc cu energie şi motivaţie. V-am dăruit o zi din viaţa noastră, pentru tenis. V-aţi simţit bine?“, a spus Horia Tecău, aprobat de toată asistenţa în cor. „Am vrut să vă aducem ceea ce noi doar am visat atunci când eram ca voi: câteva pase cu campionii tenisului românesc“, a spus Sorana Cîrstea.

La rândul lor, campionii au primit cadou de la Arena Idu câte o minge de tenis aurită.

După reprizele de joc, Simona, Sorana şi Horia au trecut la sesiunea de autografe şi au semnat sute de poze, postere, mingi, tricouri şi chiar… piele.

Cei trei jucători vor pleca în curând spre Australian Open, unul dintre cele 4 turnee contând pentru Marele Slam. Ei vor petrece acasă doar de Sărbători, în restul timpului fiind ocupaţi cu antrenamentele intense pentru competiţia de la Melbourne.

„Constantaaaaaa, multumesc de primirea calduroasa!!! Ati fost minunati, mi-ati intrat la suflet!!!“, a postat Sorana încântată pe contul ei de Facebook. „A doua editie a Kids' Day a avut loc in orasul meu natal - Constanta! Le-am avut alaturi de mine pe Sorana Cirstea si Simona Halep. Multumesc tuturor, sper ca v-ati simtit bine si ne vedem in 2014“, a scris şi Horia Tecău pe pagina sa.

Vă mai recomandăm

Simona Halep va fi desemnată Sportiva Anului 2013

Simona Halep a fost numită de WTA „jucătoarea cu cel mai mare progres din 2013“

Halep a susţinut prima conferinţă de presă în România. Simona a renunţat la serviciile antrenorului Adrian Marcu

Gică Hagi se mândreşte cu Simona Halep: „Este o stea în devenire, care face cinste României. Va ajunge în top 5 mondial!“

Horia Tecău a câştigat într-o zi cât un român într-o viaţă, după ce a triumfat la turneul ATP de la Beijing

Sorana străluceşte sub soarele de la Miami! Victorie mare pentru Cîrstea

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite