Fostul preot Daniel Balaș, bătut crunt în trafic după o șicanare. „Mi-au provocat trei fracturi, la maxilar, sinusuri și la osul de sub ochi”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul preot Daniel Balaș a fost bătut după o șicanare în trafic pe Bulevardul Mamaia din Constanța. Conform acestuia, Mario Tudora, presupusul agresor, l-ar fi bătut după ce Daniel Balaș l-ar fi reclamat pentru că nu a livrat mai multe piese auto comandate pentru un Lamborghini.

Balas jpg

Fostul preot Daniel Balaș a fost lovit cu sălbăticie, suferind trei fracturi, dintre care una la maxilar. Acesta susține, într-o postare pe Facebook, că ar fi fost păcălit de o persoană fizică de la care a făcut comandă online pentru piese auto ieftine pentru bolidul de lux pe care îl deține, însă că piesele nu a venit nici după patru luni.

„Am dat comanda online m-am întâlnit cu individul, individul spunea că are un service autorizat și totodată aduce piese mai ieftine pentru un Lamborghini Huracan și m-a indus în eroare… m-am păcălit in primă fază …de 4 luni de zile aștept piesele. Dacă ajungeți la reprezentanță vă ustură, dacă ajungeți ca mine pe la no-name-uri vă ustură și cu timp și cu bani “, a spus Daniel Balaș într-o postare de acum câteva zile.

Iar Daniel Balaș susține că după ce a făcut declarația belicoasă pe rețelele sociale, cel acuzat că i-ar fi dat țeapă a reacționat dur, alături de alte persoane, lovindu-l după o șicanare în trafic.

„S-au ținut după mine cu mașina în Mamaia, m-au pus să trag pe dreapta și apoi m-au luat la pumni. Erau chitiți pe mine. Mi-au provocat trei fracturi, la maxilar, sinusuri și la osul de sub ochi. Eu acum sunt la spital, să văd dacă mă operează sau nu. Mi-a fracturat toată partea stângă. Eu acum nici nu pot să vorbesc”, spune Daniel Balaș.

După două zile, pe 1 iunie, polițiștii l-au identificat pe agresor, în persoana sportivului de performanță Mario Tudora, însă nu au reușit să îl prindă până acum.

Daniel Balaș a depus plângere și a fost examinat medico-legal, în calitate de parte vătămată. În dosarul penal se continuă administrarea probatoriului pentru săvârșirea infracțiunii de lovirea sau alte violențe, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

”La data de 30 mai a.c., în jurul orei 23.15, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 1 Poliție au fost sesizați de un bărbat, de 29 de ani, cu privire la faptul că, în urma unei șicanări în trafic, ar fi fost agresat fizic de un bărbat, pasager într-un autoturism, care ulterior ar fi părăsit locul faptei. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Bărbatul a fost transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de lovirea sau alte violențe. Cercetările în acest caz sunt continuate în vederea luării măsurilor legale ce se impun”, spun reprezentanţii IPJ Constanţa.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite