Focuri de armă pe străzile Constanței după o șicanare în trafic. Pistolarul este un băiat de 16 ani

0
Publicat:

Polițiștii au aplicat trei amenzi contravenționale unui băiat de 16 ani care în după amiaza zilei de luni, 27 martie, a tras cu pistolul după un conducător auto. Incidentul s-a petrecut în Constanța.

Polițiștii au stabilit că tânărul ar fi achiziționat ilegal arma FOTO Arhivă
Polițiștii au stabilit că tânărul ar fi achiziționat ilegal arma FOTO Arhivă

Conform IPJ Constanța, luni, 27 martie, în jurul orei 16.20, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 1 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada Unirii, în urma unei altercații în trafic, un conducător auto ar fi tras cu o armă.

„Urmare a cercetărilor efectuate privind sesizarea făcută, prin SNUAU 112, cu privire la faptul că un minor de 16 ani ar fi tras cu o armă, în urma șicanării în trafic cu un alt conducător auto, precizăm următoarele: în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și amenințare; a fost identificată și ridicată, în vederea confiscării, arma cu bile pe care acesta ar fi folosit-o și pe care o deținea ilegal”, transmite IPJ Constanța.

În urma audierilor, polițiștii au stabilit că tânărul ar fi achiziționat ilegal arma, acesta fiind sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 1.005 lei, în baza Legii nr. 295/2004, pentru achiziționarea ilegală a acesteia, cu amendă în valoare de 1.005 lei, în baza Legii nr. 295/2004, pentru portul, folosirea și transportul acesteia în alte condiții decât cele prevăzute de lege, precum și cu amendă în valoare de 145 lei, în baza O.U.G. 195/2002.

La finalul anului 2022, într-o cafenea din Galați a izbucnit o altercație între mai multe persoane. Un bărbat de 33 de ani a fost rănit cu un cuțit și a pornit în urmărirea agresorului, trăgând mai multe focuri de armă în direcția acestuia, unul dintre acestea nimerindu-l în cap.  

Bărbatul de 33 de ani a plecat apoi de la fața locului cu o mașină, dar a fost identificat rapid de polițiști și reținut inițial pentru 24 de ore.

Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite