Reținut după ce a lovit cu mașina două persoane după o șicanare în trafic

0
Publicat:

Un individ care i-a tras un pumn unui bărbat după o șicanare în trafic, iar mai apoi l-a lovit pe acesta și pe soția aceastuia cu mașina a fost reținut de polițiștii bucureșteni.

FOTO: Arhivă Adevărul
FOTO: Arhivă Adevărul

„La data de 27 martie 2024, poliţiştii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 20 Poliție au reținut un bărbat, în vârstă de 38 de ani, față de care sunt efectuate cercetări într-un dosar penal privind săvârşirea a două infracțiuni de lovire sau alte violenţe.

În fapt, la data menționată, în jurul orei 13:00, Secția 20 Poliție a fost sesizată, prin sistem 112, de către o femeie, cu privire la faptul că, în urma unei șicanări în trafic, soțul acesteia a fost lovit cu pumnul în zona feței, de către un alt participant la trafic.

În urma acestui incident, bărbatul s-ar fi urcat la volan, intenționând să părăsească zona, moment în care apelanta și soțul acesteia s-ar fi poziționat în fața autoturismului pentru a-l împiedica să plece. În continuare, conducătorul autoturismului s-ar fi pus în mișcare, lovindu-i cu mașina pe cei doi.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au depistat bărbatul bănuit de comiterea celor sesizate, cel în cauză fiind reținut pentru 24 de ore. Ulterior, față de cel în cauză a fost dispusă măsura arestului la domiciliu, pentru 30 de zile”, a transmis Poliția Capitalei.

BucureștiPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite