EXCLUSIV Serviciul de Ambulanţă, în alertă. Toxiinfecţie alimentară la hotelul Ministerului de Interne din Mamaia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ambulanţele au venit la Complexul Meridian
Ambulanţele au venit la Complexul Meridian

Toxiinfecţie alimentară în masă la Complexul Meridian din Mamaia. Turiştii cazaţi la Hotelul Poliţiştilor, aşa cum este el supranumit, au solicitat astăzi de mai multe ori intervenţia Ambulanţei.

Cazul a fost semnalat după ora 15:00. Mai mulţi adulţi şi copii care sunt cazaţi la Hotelul Meridian din Mamaia au cerut ajutorul medicilor după ce s-au simţit rău.

Reprezentanţii serviciului de Ambulanţă Constanţa au trimis deja patru autospeciale spre Hotel pentru a prelua persoanele afectate. Medicii spun că, pe măsură ce recuperau pacienţii, alte cazuri au apărut.

Până în momentul de faţă, 13 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale şi opt dintre ei (doi adulţi şi şase copii) au fost transportaţi la Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa. Dintre aceştia, un singur copil a rămas internat în Spital.

Complexul Meridian din Mamaia aparţine de Ministerul de Interne, aşa că mulţi dintre pacienţi sunt cadre ale Poliţiei sau copiii acestora.

Reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică din Constanţa spun că nu au competenţă în acest caz. Ancheta epidemiologică a fost deja demarată de Direcţia Medicală a Ministerului de Interne.

Pacienţii au fost consultaţi de medicii Secţiei militare a Spitalului de Boli Infecţioase. Aceştia bănuiesc că problemele au fost de la tochitura consumată de turişti la prânz. 

Vă mai recomandăm:

VIDEO Imagini inedite surprinse la Constanţa. O maşină cu personalitate a plecat singură la plimbare

FOTO Nava Şcoală Mircea a plecat în voiaj cu studenţii militari

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite