Definitivat 2013 Constanţa. Rezultatele examenului naţional de definitivare în învăţământ, înainte de contestaţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şi profesorii dau examen FOTO Adevărul
Şi profesorii dau examen FOTO Adevărul

Primele rezultate la examenul naţional de definitivare în învăţământ au fost afişate marţi, 23 iulie. Anul acesta, la examenul naţional de definitivare în învăţământ s-au înscris 194 cadre didactice din judeţul Constanţa.

La proba scrisă au avut dreptul de a participa 179 de candidaţi dintre care 12 au absentat, iar 19 s-au retras din sală după prima oră a examenului.

Înainte de contestaţii, în judeţul Constanţa, promovabilitatea este de 35,81%, acest procent reprezentând note obţinute peste 8.

Dintre cei 148 de candidaţi care au finalizat proba scrisă a examenului naţional de definitivare în învăţământ, 53 de candidaţi au obţinut note peste 8, iar 95 de candidaţi  au obţinut note sub 8. Cele mai multe note obţinute (dintre cei care au promovat examenul), în număr de 43, au fost între 8 şi 9.

Cadrele didactice care au promovat examenul naţional de definitivare au dobândit dreptul de practică în învăţământul preuniversitar.

Contestaţiile se depun marţi, 23 iulie, până la ora 21 şi miercuri, 24 iulie, între orele 9 şi 15. Acestea vor fi soluţionate în perioada 25-26 iulie, iar rezultatele finale vor fi disponibile în data de 27 iulie a.c.

Vă mai recomandăm

REZULTATE BACALAUREAT 2013 Notele finale din Constanţa sunt afişate pe edu.ro

REZULTATE FINALE BACALAUREAT Constanţa sesiunea iunie-iulie 2013. Promovabilitatea a crescut de la 54,28% la 55,4%

Elevii cer consultare publică în întreaga ţară pe tema Examenelor Naţionale

Vlad Coşoreanu, olimpic internaţional: „Cei mai mari duşmani ai minţii sunt lenea şi clişeele“

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite