Trei zile şi nopţi de petreceri la Năvodari. În weekend sunt zilele oraşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zilele oraşului Năvodari încep vineri, 26 iulie
Zilele oraşului Năvodari încep vineri, 26 iulie

A şaptea ediţie a Zilelor Oraşului Năvodari aduce în nordul litoralului vedete care reprezintă aproape toate genurile muzicale. Petrecerea ţine de vineri, 26 iulie până spre luni dimineaţa.

Zilele Oraşului Năvodari sunt găzduite şi în acest an de Stadionul Flacăra din oraş. Reprezentanţii Primăriei Năvodari spun că sărbătoarea va fi una de zi şi de noapte. În timpul zilei stadionul va fi inundat de comercianţi cu mici şi bere pentru adulţi, iar copiii se pot distra cu tiribombele. Fiecare seară este dedicată muzicii momentului. 

Organizatorii au reuşit să convingă artişti reprezentanţi ai fiecărui gen muzical. Pe 26 iulie pe scena imensă urcă printre alţii Petrică Mâţu Stoian, Like Chocolate şi Sorin Copilul de Aur. Seara de sâmbătă, 27 iulie debutează cu un concert susţinut de Antonia, încă de la ora 17:00. Ceva mai târziu publicul va fi încântat de Nicoleta Luciu, Antract, Gheorghe Gheorghiu sau Axinte. 

Ultima seară de spectacole îi aduce la Năvodari pe Nicu Paleru, trup Compact, Ştefania Rareş şi pe solistul Alex Velea. Noaptea se va încheia cu un foc de artificii. 

ConstanţaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite