Misterul morţii de la Costineşti, elucidat de medicii legişti. Tânărul afacerist nu a fost victima unei agresiuni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Oltean a ignorat o rană gravă şi a pierit câteva zile mai târziu. FOTO Facebook.com
Mihai Oltean a ignorat o rană gravă şi a pierit câteva zile mai târziu. FOTO Facebook.com

Moarte stupidă pentru un tânăr din Costineşti. Mihai Oltean a petrecut toată noaptea şi când s-a întors la hotelul familiei a căzut şi s-a lovit la cap. Bărbatul a ignorat rana destul de gravă şi câteva zile mai târziu a murit.

Medicii cred că Mihai Oltean ar fi fost şi acum în viaţă dacă ar fi cerut ajutor de specialitate imediat după ce s-a rănit.

Anchetatorii susţin ca bărbatul de 35 ani a petrecut noaptea de vineri, 19 iulie, în Costineşti, alături de două domnişoare. A ajuns înapoi la hotelul părinţilor săi spre dimineaţă. 

Cu toate că era în stare de ebrietate, el s-a urcat pe capota maşinii sale. Gestul de bravură l-a costat viaţa. Oltean a căzut de la înălţime şi s-a lovit la cap. Tânărul a ignorat traumatismul şi a plecat să se culce. A doua zi dimineaţă a fost găsit în stare de comă într-o camera a Hostelului Talisman din Costineşti.

Mihai Oltean a fost dus imediat la Spitalul de Urgenţă Constanţa unde a petrecut patru zile la Secţia Terapie Intensivă. Noaptea trecută starea lui s-a înrăutăţit şi tânărul şi-a pierdut viaţa. 

Medicii legişti au stabilit marţi, în urma necropsiei, că decesul a fost provocat de un traumatism cranio-cerebral prin cădere de la înălţime. Dacă iniţial se credea că Oltean ar fi fost agresat, acum poliţiştii sunt convinşi că rănile nu au fost provocate de o altă persoană. 

Chiar şi aşa, ofiţerii de la IPJ Constanţa le caută pe cele două domnişoare care l-au însoţit pe Oltean în ultima sa noapte de distracţie. Oamenii legii vor să afle dacă victima a fost cumva împinsă sau a căzut în urma gestului său necugetat.

ConstanţaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite