Cum își așteaptă litoralul primii turiști în minivacanța de 1 Mai și Paște: concerte live, festivaluri culinare, prețuri mici de cazare

0
Publicat:

Pe litoral vor fi șase zile și nopți pline de petreceri, concerte, festivaluri și alte evenimente distractive.

Primii turiști sunt așteptați de 1 Mai pe litoral Arhivă
Primii turiști sunt așteptați de 1 Mai pe litoral Arhivă

Concertele vor începe în fiecare seară la ora 19,00, atât în staţiunea Mamaia, cât şi în oraşul Constanţa, după următorul program: Scena Piaţeta Cazino - staţiunea Mamaia / 1 mai - Lora, Mihai Mărgineanu; 2 mai - Misha, Lidia Buble; 3 mai - Bibi, Marius Mihalache & Alexandra Ungureanu

Scena Piaţa Ovidiu - oraşul Constanţa / 4 mai - Ţăndărică & invitaţii: Diana Bucşa, Fanfara Zece Prăjini, spectacol cu toace; 5 mai - Keo, Loren, Proconsul; 6 mai - Edward Sanda, Holograf. În luna mai, în staţiunea Mamaia se vor desfăşura şi Festival du Bonheur, precum şi festivalul de muzică electronică Sunwaves.

Festival Sunwaves Imagini arhivă
Festival Sunwaves Imagini arhivă

„Hotelurile şi restaurantele din staţiunea Mamaia îşi vor deschide porţile pentru turişti. Se anunţă vreme excelentă, perfectă pentru vacanţa de primăvară! Ieşim în întâmpinarea tuturor cu o serie de concerte susţinute de artişti îndrăgiţi ai muzicii româneşti. Vă aşteptăm pe toţi la mare! Indiferent că alegeţi staţiunea Mamaia sau oraşul Constanţa, polul distracţiei este aici!", a declarat preşedintele OMD Mamaia - Constanţa, George Măndilă.

Vicepreședintelui ANAT Sud Est, Cristian Bărhălescu, a anunțat că este perioada cu prețuri pentru toate buzunarele: „Tarifele sunt mai mici în această perioadă și asta datorită faptului că au fost atrași foarte mulți turiști de Vamă, de Costinești, și Mamaia Nord, unde foarte mulți turiști evadează în proprietățile pe care și le-au achiziționat. Iar Mamaia trebuie să lupte pentru a-și atrage turiști“.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite