Cu Primăria la spital. Şase angajaţi ai Primăriei Cuza Vodă s-au îmbolnăvit după ce au mâncat la o petrecere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O persoană a fost luată de ambulanţă şi alte cinci au fost tratate ambulatoriu. Foto: Arhiva Adevărul
O persoană a fost luată de ambulanţă şi alte cinci au fost tratate ambulatoriu. Foto: Arhiva Adevărul

Ospăţul a fost dat de către preşedintele organzaţiei PDL Cuza Vodă. Oamenii bănuiesc ca problemele sunt de la apa de fântână şi nu neapărat de la mâncarea servită

Primarul comunei constănţene Cuza Vodă, Niculae Horneţ povesteşte ca a fost invitat la petrecerea dată în cinstea zilei de naştere a lui Ştefan Ovezea - preşedintele PDL din comună. Ospăţul a avut loc la ferma sărbătoritului şi la el au luat parte peste 20 persoane. 

Horneţ spune ca oamenii au servit o friptură de miel, o pizza şi au băut apa rece de fântână. Câteva ore mai târziu însă, gazda şi alte cinci persoane au început să se simtă rău. Simptomele erau cele ale unei toxiinfecţii alimentare: stare de rău, vărsături, scaune diareice. 

Primarul, viceprimarul, doi angajaţi ai primăriei, un consilier local dar şi preşedintele PDL Cuza Vodă au solicitat intervenţia medicilor de la Ambulanţă. Toţi au primit îngrijiri medicale, iar consilierul local a fost transportat la Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa. 

Ţinând cont de faptul că doar şase din cei 20 invitaţi au avut de suferit, oamenii bănuiesc ca de vină ar fi apa rece de la fântâna fermei şi nu mâncarea. Direcţia de Sănătate Publică din Constanţa a demarat o anchetă în acest caz.  

Acesta este al doilea caz de presupusă toxiinfecţie alimentară în Judeţul Constanţa în doar două zile. Ieri, cinci persoane au ajuns la spital după ce au mâncat la restaurantul Hotelului Central din Mamaia.

Vă mai recomandăm:

Toxiinfecţie alimentară la un hotel din Mamaia. Cinci persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale

VIDEO Gipsy Party la Mamaia. După Cehia, The Zuralia Orchestra cucereşte litoralul românesc

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite