Comisar de Poliţie, trimis în judecată. DNA îl acuză că a primit mită 450 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţist - foto arhivă
Poliţist - foto arhivă

Dosarul în care comisarul de Poliţie este acuzat de luare de mită a fost trimis spre judecare Tribunalului. Procurorii DNA susţin că omul legii a primit 450 de euro de la un martor.

Bogdan Duţu, comisar în cadrul Poliţiei Municipiului Medgidia – Biroul Rutier, a fost trimis în judecată de procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Constanţa pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită.

Procurorii susţin în rechizitoriu că „în data de 19 februarie 2020, inculpatul Duţu Bogdan, în calitate de ofiţer de poliţie judiciară, cu gradul de comisar în cadrul Poliţiei Municipiului Medgidia – Biroul Rutier, ar fi primit, printr-un intermediar, de la o persoană (martor în cauză) suma de 450 euro, în legătură cu atribuţiile sale de serviciu”.

Concret, inculpatul ar fi primit cei 450 de euro lăsând să se înţeleagă că va desfăşura cercetările într-un dosar penal în care martorul era cercetat pentru săvârşirea unei infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice, în vederea dispunerii unei soluţii favorabile acestuia din urmă, respectiv o soluţie de clasare sau una de renunţare la urmărirea penală.

Dosarul a fost trimis spre judecare la Tribunalul Constanţa.

Citeşte şi:

Navă sub pavilion Panama, cu 12 marinari la bord, abandonată în Portul Constanţa

Radu Mazăre şi Decebal Făgădău, cercetaţi într-un nou dosar DNA. Sunt acuzaţi că au înstrăinat ilegal terenuri

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite