Clubul Farul îl caută pe puștiul care a plâns la meciul în care gruparea marinarilor a fost învinsă de Dinamo

0
Publicat:

Conducerea clubului Farul Constanța îl caută pe puștiul care a plâns la meciul dintre echipa constănțeană și Dinamo, ultima clasată.

Puștiul a plâns după eșecul echipei sale de suflet FOTO FC Farul Constanța
Puștiul a plâns după eșecul echipei sale de suflet FOTO FC Farul Constanța

Într-un mesaj postat pe Facebook, FC farul îi promite copilului o surpriză de neuitat: „Șterge-ți lacrimile, copile! Clubul nostru îl caută pe puștiul din imagine, care a plâns în tribune la meciul de aseară, pentru a-i oferi o surpriză de neuitat! Cine îl cunoaște sau are informații despre acesta este rugat să ne trimită un mesaj în privat!“

Luni seara, Farul Constanța a fost învinsă de Dinamo Bucureşti, ultima clasată, cu scorul de 2-0 (1-0), în ultimul meci din etapa a 25-a a Superligii de fotbal.

Dinamo a deschis scorul prin fundaşul nord-macedonean Darko Velkovski (29), la prima sa reuşită în Superligă, cu capul, din lovitura liberă executată de bulgarul Gheorghi Milanov. Echipa antrenată de croatul Zeljko Kopic şi-a dublat avantajul în debutul reprizei secunde, prin Dennis Politic (48), care a împins în plasă mingea centrată de Domagoj Pavicic.

Farul a avut o bară, în min. 67, prin fundaşul Ionuţ Larie.

Dinamo a fost aproape de golul al treilea, însă portarul Alexandru Buzbuchi a respins mingea şutată din unghi de Costin Amzăr (75).

În minutul 79, la o ciocnire între Buzbuchi şi atacantul dinamovist Hakim Abdallah, arbitru Marcel Bîrsan i-a acordat cartonaş roşu portarului Farului, dar a revenit asupra deciziei.

Farul nu a reuşit nici golul de onoare, deşi Constantin Grameni a fost foarte aproape de acesta, însă voleul său de la 20 de metri a trecut razant cu transversala.

Dinamo nu a reuşit să scape de ultimul loc, dar este la egalitate de puncte şi golaveraj cu FC Botoşani, care are mai multe goluri marcate.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite