Cine era tânăra care a murit în accidentul din centrul Constanţei. Colegii judecătoarei au transmis mesaje de condoleanţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagini de la locul tragediei FOTO ISU
Imagini de la locul tragediei FOTO ISU

Tânăra de 35 de ani, care sâmbătă a fost grav rănită în accidentul care s-a produs la intersecţia străzilor Mihai Viteazu cu Constantin Brătescu, a murit la spital. Ea se afla într-un motociclu.

În accident au fost implicate două autoturisme şi un motociclu, care a luat foc. Conform medicilor, femeia de 35 de ani a fost găsită în comă, cu traumatism abdominal deschis, cu evisceraţie. Femeia se numea Mihaela Şerban şi era judecătoare la Curtea de Apel, la Secţia de contencios administrativ. 

„Colectivul Curţii de Apel Constanţa a primit cu profund regret vestea încetării din viaţă a colegei noastre judecător Mihaela Şerban, în urma unui accident rutier ce a avut loc în data de 23.03.2019. colegă apropiată, aceasta s-a dedicat profesiei de judecător timp de peste 20 de ani, fiind o persoană optimistă, cu caracter puternic, un om devotat şi de încredere. Toţi cei care au avut bucuria de a lucra cu ea îi vor purta o neştearsă amintire. Pe această cale transmitem cele mai sincere condoleanţe familiei îndoliate. Dumnezeu să o odihnească în pace!“, transmit colegii de la Curtea de Apel Constanţa. 

Mihaela Şerban, de 35 de ani, judecătoare la Secţia de contencios administrativ a Curţii de Apel Constanţa, se afla împreună cu iubitul ei, un poliţist, pe un motociclu. În momentul în care au ajuns la intersecţia străzilor Constantin Brătescu cu Mihai Viteazu, poliţistul, care conducea mijlocul de locomoţie, nu a respectat indicatorul „Oprire“ şi a intrat în coliziune cu un autoturism Dacia care oferea servicii de taximetrie condus de un bărbat şi cu un Volkswagen. 

După producerea accidentului, victima a fost preluată de un echipaj SMURD şi transportată la spital. Celelalte victime s-au ales cu traumatism membru superior, cu traumatism lombar şi membru inferior. 

La faţa locului au intervenit o autospecială de stingere de la Detaşamentul Fripis, din cadrul ISU Dobrogea,  un echipaj SMURD B,  un echipaj SMURD C şi o ambulanţă a Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa.

mihaela serban judecator mort

Mihaela Şerban FOTO Arhivă personală 

Pe aceeaşi temă: 

Bărbat cu dizabilităţi, aflat într-un cărucior, accidentat mortal pe un drum naţional

Maşini de lux, declarate dispărute în străinătate, descoperite în judeţul Constanţa

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite