Centrele comerciale VIVO ŞI TOM sfidează legea. Mai multe magazine deschise în weekend, deşi Constanţa este în carantină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii constănţeni au găsit sâmbătă mai multe magazine nealimentare deschise, deşi, în perioada carantinei, sunt accesibile publicului doar cele alimentare.

În cursul zilei de sâmbătă, poliţişti din cadrul Secţiei 2, aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu în zona centrelor comerciale de pe raza de competenţă, au identificat şase puncte de lucru ale unor societăţi comerciale care nu respectau prevederile legale, în ceea ce priveşte măsura suspendării temporare a activităţii.

Este vorba de centrele comerciale VIVO  şi TOM. La primul centru, oamenii legii au găsit deschise o insulă cu obiecte personalizate, o florărie, un magazin de încălţăminte şi un magazin de jucării, iar la cel de-al doilea un magazin de haine şi unul de jucării.

Poliţiştii au aplicat 6 sancţiuni contravenţionale conform Legii nr. 55/2020, în valoare totală de 30.000 de lei.

În ultimele 24 de ore, la Constanţa s-au înregistrat 250 de noi cazuri d einfectări cu noul coronavirus. Municipiul Constanţa va fi în carantină şi în următoarele 14 zile. Măsura a fost dispusă de şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, la propunerea Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă.

Citeşte şi:

Elevii au învins. Consilierii locali ai municipiului Constanţa, convocaţi să voteze acordarea tuturor burselor

Preot constănţean: „La spitalul din Constanţa, doctorii omoară oameni cu testul Covid“. El va fi cercetat de Arhiepiscopie VIDEO

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite