Cât ne costă 1 Mai la mare şi în Delta Dunării

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Destinaţia favorită a tinerilor este litoralul, unde sezonul turistic debutează în forţă. La Vama Veche nu mai sunt libere camerele sub 150 lei/noapte

Cu speranţa într-o prognoză meteo favorabilă, litoralul îşi aşteaptă turiştii cu o ofertă specială de început de sezon. Tradiţia ultimilor ani este ca tinerii să aleagă pentru minivacanţa de 1 Mai staţiunile Mamaia, Costineşti, 2 Mai şi mai ales Vama Veche. Perioada de valabilitate a ofertei este 30 aprilie - 5 mai.

Hotelurile de lux din Mamaia au un pachet festiv. La hotel Palm Beach (5 stele) se plăteşte 1.380 lei pachetul pentru 3 nopţi de cazare în camera dublă pentru doi adulţi, cu pensiune completă (mic dejun, prânz şi cină), un prânz special de 1 Mai cu grătar variat şi bere, acces gratuit la piscina semiolimpică acoperită, saună şi sala de sport. Pentru copii există facilităţi: micuţii între 0 şi 3 ani au gratuitate la cazare şi masă, pentru cei între 3 şi 6 ani se achită 250 lei/sejur, iar pentru cei între 6 şi 14 ani se plăteşte 450 lei/sejur. Hotelul Alcor (3 stele) din Mamaia are ofertă pentru sejur de minimum două nopţi, în care cazarea costă: într-o cameră dublă cu vedere parţială la mare - 215 lei/noapte, într-o cameră dublă cu vedere frontală la mare - 263 lei/noapte, iar camera triplă cu vedere parţială la mare - 299 lei/noapte.

image

La Costineşti, la vila Del Mar (2 stele), cazarea pentru un sejur de 3 nopţi costă 200 lei. La hotel Royal (3 stele),
camera dublă are tariful de 157 lei/noapte, pentru 2 adulţi. Preţul este valabil pentru sejururi de minimum 3 nopţi.
La Vama Veche, Casa Pescăruş are ofertă pentru sejur de 3 nopţi: 500 lei costă camera dublă matrimonială şi 750 lei - garsoniera. La Casa Luca, camera dublă costă între 450 lei pentru 3 nopţi şi 700 lei pentru 5 nopţi, în funcţie de utilităţi. Ofertele sub 150 lei/noapte/camera s-au epuizat. La vila Maris, 4 nopţi de cazare în camera dublă au tariful de 750 lei. Preţurile din satul 2 Mai sunt comparabile cu Vama Veche. La vila Mosel din 2 Mai se cere un tarif de 120 lei/zi pentru 4 nopţi cazare.
 
Un salut tovărăşesc din Delta Dunării

Cine doreşte să retrăiască un 1 Mai muncitoresc poate alege complexul Danube Delta Resort din Crişan. Turiştii vor fi primiţi de gazde în ţinute muncitoreşti, iar de la cina tovărăşească nu lipsesc discursurile iubiţilor conducători Stalin, Lenin şi Ceauşescu, în timp ce academiciana Elena va prezenta măreţele realizări socialiste. Cei mai petrecăreţi camarazi vor fi premiaţi. Un loc într-o cameră standard în regim all inclusive porneşte de la 328 euro/ persoană/ sejur şi ajunge până la 398 euro pentru cine închiriază un apartament.

Cine doreşte un 1 Mai mai aproape de natură poate alege să petreacă pe un hotel plutitor. Pe vaporul Anastasia, oferta este de 4 nopţi cu 550 lei/persoană. Aici intră cazarea, trei mese pe zi şi excursii în deltă.
Pensiunea La Ilie din Caraorman oferă o cameră dublă cu120 de lei/noapte, iar la Casa Alb-Albastră din Sfântu-Gheorghe, cazarea cu pensiune completă costă 110 lei/persoană/noapte. Preţul include şi masa festivă.

Vă mai recomandăm:

VIDEO Radu Mazăre a lansat campania de promovare a staţiunii Mamaia la Târgul de Turism cu un show ca la Rio. Cu ce îi aşteaptă Mazăre pe turişti

Campania de promovare Mamaia Style, la Târgul de Turism al României

„Mazăre cel Mare”, la Carnavalul Mamaia 2014 cu noi costumaţii pentru parada de la vară

Carele alegorice ale Primăriei Constanţa, ce vor defila în această vară, amenajate pe şasiul unui fost autobuz RATC

Scandal pe taxa de promovare în staţiunea Mamaia: primăria vrea o sumă mai mare din banii colectaţi de la agenţii economici

 
 
 
 
 

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite