Bărbatul care a omorât bătrâna la care stătea în gazdă la Constanţa, arestat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhiva foto
Arhiva foto

Bărbatul a omorât în bătaie bătrâna de 73 de ani la care stătea în gazdă. Procurorii din Constanţa au dispus arestarea sa preventivă.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au dispus reţinerea unui bărbat acuzat de săvârşirea infracţiunii de omor. ulterior, acesta a fost arestat preventiv de judecătorii de drepturi şi libertăţi.

„Din probatoriul administrat până în prezent a rezultat, ca stare de fapt prezumtivă, că în noaptea de 19/20 februarie 2022, aproape de miezul nopţii, în locuinţa victimei din municipiul Constanţa, în care inculpatul locuia cu chirie, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, în cursul unui conflict spontan, inculpatul a ucis-o pe victima G.P., în vârstă de 73 de ani, pe care a lovit-o de două ori, cu mare intensitate, cu pumnii în figură, astfel că i-a provocat o dublă fractură de mandibulă şi un traumatism cranio-cerebral, cu hemoragie subdurală, leziuni grave care au dus la moarte în scurt timp”, transmite Parchetul.

Luni, 21 februarie, procurorul de caz a formulat propunere de arestare preventivă a inculpatului pentru următoarele 30 de zile, propunere ce a fost admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Constanţa.

„Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale, reţinerea, arestarea preventivă sau trimiterea în judecată reprezintă etape şi măsuri în cadrul procesului penal, reglementate de Codul de procedură penală, care nu pot în nicio situaţie să înfrângă prezumţia de nevinovăţie de care se bucură oricare justiţiabil”, adaugă anchetatorii.

Vă recomandăm şi: 

Comemorare în Portul Constanţa: 80 de ani de la scufundarea navei Struma. Peste 750 de emigranţi evrei care plecau spre Palestina au murit în Marea Neagră

Istoricul Kemal Karpat, musulmanul din Dobrogea care şi-a luat numele după Munţii Carpaţi, a fost omagiat. La anul ar fi împlinit 100 ani

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite