Banda „Parizer“: Indivizi cu cagule au spart un magazin din Ghindărești. Polițiștii au tras 14 focuri de armă VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat este reținut și alți trei sunt căutați după ce au scăpat din mâna polițiștilor care i-au urmărit 10 kilometri și au tras focuri de armă, de avertisment și direct spre mașina în care aceștia își transportau prada.

Spărgătorii care au fugit cu poliția pe urme și cu portabagajul încărcat cu alimente, țigări și alcool furate din magazinul din Ghindărești au acționat luni, 18 decembrie 2023, înainte de ora 1. Au forțat ușa și au intrat în interior, având cagule trase pe cap, ceea ce demonstrează că știau că magazinul este supravegheat video.

Hoți cu cagule in magazinul din Ghindărești sursa martor
Hoți cu cagule in magazinul din Ghindărești sursa martor

În imaginile de pe camerele de supraveghere se vede cum indivizii intră în grabă. Unul dintre ei se îndreaptă direct la vitrină cu mezeluri pe care îl golește de batoane de parizer și salam pe care le îndeasă în rucsac. Golesc rafturile de sticle de alcool, fură cartoane de țigări, le pun în portbagaj și pleacă.

Hoți cu cagule în magazinul din Ghindărești sursa: Martor 

În jurul orei 2, însă, pe DN2 A, în dreptul localității Stupina au fost reperați de un echipaj de Poliție. Oamenilor legii li s-a părut ciudat că mașina circulă haotic și avea numerele de înmatriculare acoperite cu noroi.

Oamenii legii au efectuat semnal de oprire pentru șoferul mașinii suspecte, însă acesta nu s-a conformat.

"Unul dintre polițiști a efectuat foc de avertisment cu armamentul din dotare. Autoturismul a fost interceptat după aproximativ 10 kilometri. Pentru oprirea acestuia, agentul de poliție a efectuat cinci focuri de avertisment în plan vertical și nouă în direcția autoturismului", se arătă în comunicatul Inspectoratului de Poliție a Județului Constanța.

Oamenii legii spun că exista oricând pericolul să se producă un accident rutier, dat fiind faptul că suspecții au gonit și cu 160 de kilometri la oră, ca să scape de mașina de poliție. În cele din urmă, un proiectil a atins o roată a mașinii în care se aflau suspecții.

Hoții au intrat cu mașina pe câmp, au aruncat cagulele, au abandonat pradă și au fugit, cu polițiștii după ei.

Un singur suspect, un bărbat de 58 de ani, a fost reținut, însă oamenii legii fac cercetări pentru a-i prinde și pe ceilalți.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite