VIDEO Elevii din Craiova care au făcut accident în timp ce erau urmăriţi de Poliţie făceau live pe Facebook. „Trei maşini după noi, să moară viaţa mea!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dragoş Turcu (16 ani), în timp ce era urmărit de poliţişti Captură VIDEO
Dragoş Turcu (16 ani), în timp ce era urmărit de poliţişti Captură VIDEO

Noi imagini apar cu copiii de 15 şi ani care au pus pe jar trei echipaje de poliţie în centrul oraşului. Elevul care conducea maşina părinţilor, o Dacie Sandero, este surprins când accelerează, iar prietenii săi îi cer să o ia „printre blocuri" ca să scape.

Incidentul a avut loc în noaptea de 9/10 septembrie, imediat după miezul nopţii. Un echipaj de poliţie a vrut să oprească un autoturism care se deplasa pe o stradă din Craiova, dar şoferul a accelerat şi a fugit. 

  

 La volan se afla Dragoş Turcu, în vârstă de 16 ani, elev în clasa a X-a la Liceul Gheorghe Chiţu din Craiova. Prietenii care erau cu Dragoş în maşină, în vârstă de 15, respectiv, 16 ani, sunt şi ei elevi în clasele a VIII-a şi a X-a la alte două licee din Craiova.

Minorii erau live pe facebook în timp ce erau urmăriţi de poliţişti. Imaginile arată  cum au vrut să scape de poliţiştii care-i urmăreau cu sirenele pornite. "Trei maşini de poliţie după noi, să moară viaţa mea!", a strigat tânărul care se afla în dreapta şoferului. "Frână dreapta... băi, băi, giratoriu... frâna dreapta repede...şi bagă printre blocuri, fă ceva. Mamă, ne urmăreşte poliţia", strigau copiii.

La un moment dat, şoferul a tras de volan, iar prietenul din dreapta a spus speriat: "Băi, nu mai face de astea". "Păi, eu crezi că am vrut?", a răspuns panicat Dragoş. La scurt timp, adolescentul a pierdut controlul volanului şi a lovit o maşină care era parcată pe stradă.

Cei trei copii au fost imobilizaţi şi conduşi la sediul de poliţie. Dragoş Turcu a spus că a luat cheile de la maşina părinţilor fără ca aceştia să ştie şi a plecat la o plimbare cu prietenii.

Poliţiştii au întocmit în acest caz un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără a deţine permis de conducere şi continuă cercetările. Părinţii au declarat că nu ştiau unde sunt copiii şi ce fac.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Fiul unei judecătoare din Argeş a înjunghiat doi minori. Agresorul este nepotul unui fost prefect şi parlamentar

VIDEO Jandarmeriţa care a imobilizat un şofer fugar din Iaşi, după o urmărire ca-n filme în care s-au tras 30 de focuri de armă

Craiova


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri