Baie în mare pe un frig pătrunzător. Șapte bărbați s-au aruncat în valuri, la Constanța VIDEO

0
Publicat:

Șapte bărbați s-au aruncat în valuri, la Constanța. Experiența face parte dintr-o provocare care se va întinde pe parcursul a patru săptămâni.

FOTO: observatorconstanta.ro
FOTO: observatorconstanta.ro

Vremea rea nu reprezintă o problemă pentru toată lumea, ci, dimpotrivă, unii o iau ca pe o provocare. Este și cazul a șapte tineri care au renunțat la haine și s-au aruncat în apa rece a mării, ca primă etapă a unei competiții lansate pe rețelele de socilializare.

Este drept, afară temperatura era zero grade, iar apa mării înregistra în jur de 4 grade. Nu toți au rezistat și în mai puțin de un minut au ieșit afară din apă.

Este destul de frig, mi-au îngheţat extremităţile, mâinile. Cred că vreo 7 minute. E mai rece, data trecută am stat 16 minute. Dar poate oricine, cu antrenament poate oricine”, a spus Salim Ferudin, un tânăr competitor.

Salim este un tânăr de etnie turcă din Constanța și a  celebrat și Ziua Națională a României ducând tricolorul în valuri.

”Valurile foarte mari, curenţii foarte mari, aşa că vom intra doar la mal. Este foarte frig, vântul este ceva teribil. E mult mai frig decât săptămâna trecută, dar asta ne şi doream, vrem să fie un challange”, a spus și Andrei Ștefan, organizator.

Tinerii au fost supravegheați de pe margine de salvamari.

Această experienţa extremă face parte dintr-o provocare de patru săptămâni, timp în care tinerii vor încerca să stea cât mai mult în apa rece ca gheața.

Cel care va aduna cel mai mare număr de minute în apă va fi desemnat câștigător și va primi un abonament la SPA pentru tot anul. Premiul doi este un curs de kite, iar restul participanților primesc șezlonguri gratis la vară.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite