Alexandra Stan revine cu o piesă scrisă de managerul bătăuş Marcel Prodan. Noul ei videoclip va fi lansat pe 16 august

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandra Stan a filmat deja videoclipul care apare pe 16 august 2013. FOTO Facebook
Alexandra Stan a filmat deja videoclipul care apare pe 16 august 2013. FOTO Facebook

"Baby, it's OK" este noua piesa a Alexandrei Stan. Solista care a trecut printr-o experienţă traumatizantă pare să-şi fi revenit şi acum e gata să-şi reia locul în topurile internaţionale.

Alexandra Stan e mai plină de viaţă ca oricând. Artista din Constanţa urcă din nou pe scenă alături de o trupă de Urban Pop din Germania - "Follow Your Instict"(FYI).

Trupa în cauză este chiar cea cu care Alexandra urma să concerteze în Spania înainte să fie agresată de Marcel Prodan. Nemţii au înregistrat piesa înainte de scandalul prin care a trecut Alexandra şi după ce apele s-au mai liniştit au decis să o publice pe Internet. 

Aşa cum era de aşteptat, numele Alexandrei Stan nu a rămas neobservat, iar piesa "Baby, It's Ok" a câştigat simpatia fanilor aşa că va avea, în curând, un videoclip.

Melodia a fost produsă de B.O.M.B (David "Bubu Styles"Ritter, Patrick "Orange" Greska, Rainer Wetenkamp), dar versurile şi muzica poartă şi semnatura lui Marcel Prodan şi a lui Andrei Nemirschi. Mixajul nu a mai fost făcut de Studioul lui Prodan, ci de către unul din Los Angeles. 

Videoclipul piesei a fost deja filmat şi se află acum în faza de post-producţie. FYI şi Alexandra Stan au scos însă un teaser în care apar şi cîteva declaraţii ale artistei.

"Este bine să faci mereu ceva nou şi filmările la acest videoclip au fost extraordinare. Mai ales că nu sunt singura fată blondă din clip" spune Alexandra Stan. Rapperii din FYI au fost şi ei încântaţi să lucreze cu românca şi să participe la filmările care au avut loc în Marbella, Spania.

Alexandra Stan apare la filmări în două costumaţii: un fel de salopeta albă foarte elegantă pe timpul nopţii şi un costum de baie cu volane pentru ziua de plajă.

În numai trei zile de la publicarea pe YouTube, teaser-ul a obţinut aproape 160 mii vizualizări.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite