Vedetele şi bătaia: se poartă vânătaia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ultima perioadă , cazurile de violenţă domestică în rândul celebrităţilor s-au înmultit. Fie că este vorba despre un incident recent, cum a fost cel cu Alexandra Stan, fie că sunt „răni“ mai vechi ce abia acum ies la iveală, acestea ne demonstrează că viaţa vedetelor nu este foarte diferită de cea a unor oameni obişnuiţi.

La începutul lunii iunie, în presa românească izbucnea un nou scandal: Alexandra Stan fusese agresată de impresar din cauza unor altercaţii pe motive financiare. Cântăreaţa a apărut în faţa jurnaliştilor cu urme vizibile ale agresiunii şi a povestit cu lux de amănunte motivele pentru care managerul său, Marcel Prodan, a bătut-o. 

Cum Alexandra Stan este o artistă cunoscută în toată lumea, cu hituri în topurile internaţionale, cazul a ajuns şi în presa internaţională. 

Câteva zile mai târziu, un alt scandal asemănător a ieşit la iveală, de data aceasta în presa internaţională. Actorul Edward Furlong, devenit celebru după ce a jucat în adolescenţă unul dintre rolurile principale din „Terminator 2“, a fost arestat pentru violenţă conjugală şi ameninţări proferate la adresa iubitei sale. Actorul american, care era deja anchetat pentru violenţă, avea emis pe numele său un ordin judecătoresc care îi interzicea să se apropie de domiciliul iubitei sale din cartierul West Hollywood. Cu toate acestea, Edward Furlong a mers la reşedinţa acesteia, a agresat-o şi a ameninţat-o cu represalii dacă va anunţa poliţia.

La fel a procedat şi rapperul Curtis James Jackson III, cunoscut sub numele de scenă 50 Cent, care a agresat-o pe fosta lui parteneră, cu care are şi un copil. Motivul: o presupusă infidelitate a acesteia. Rapperul ar fi lovit-o cu piciorul pe femeie şi ar fi distrus obiecte din casă în valoare de 7.100 de dolari. Altercaţia a avut loc pe 23 iunie la apartamentul acesteia din comunitatea Toluca Lake, din Los Angeles.

Recent, îndrăgita soprană Angela Gheorghiu a declarat pentru publicaţia britanică „The Independent“ că a fost agresată în timpul mariajului cu tenorul Roberto Alagna, de care artista a divorţat la începutul anului acesta. Deşi scepticii ar putea blama această ieşire a sopranei, ca fiind o mişcare de PR pentru a beneficia de mai multă atenţie, mulţi au fost şocaţi şi impresionaţi de tăria cântăreţei de muzică de operă.

Cazurile de violenţă conjugală au existat mereu, dar atunci când victimele sunt persoane publice, lucrurile par cu atât mai grave. Din fericire, vedetele care au trăit o astfel de experienţă tristă şi care au avut curajul să ia atitudine, au inspirat şi alte femei să facă acelaşi lucru, 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite