Alegeri prezidenţiale 2014. Mesaj pentru Radu Băsescu Pricop, de la tizul său Radu Mazăre: „Să fie sănătos!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Radu Băsescu Pricop are mesaj de sănătate de la tizul său Radu Mazăre Sursă foto Facebook
Radu Băsescu Pricop are mesaj de sănătate de la tizul său Radu Mazăre Sursă foto Facebook

Radu Mazăre, primarul Constanţei, a fost amuzat de coincidenţa ca nepotul preşedintelui Traian Băsescu să fie botezat cu numele său. Radu Băsescu Pricop s-a născut la data de 14 noiembrie 2014, iar bunicul său de la Cotroceni a declarat că îi place numele de Radu.

Venit la vot duminică, 16 noiembrie, în cel de-al doilea tur de scrutin de la alegerile prezidenţiale, Radu Mazăre s-a declarat amuzat de faptul că primul nepoţel al lui Traian Băsescu poartă chiar numele său, Radu.

Este cunoscută adversitatea dintre cei doi lideri politici, iar preşedintele României a declarat că îi place numele de Radu, pe care l-a primit nou-născutul Ioanei Băsescu, fiica sa cea mare.

Mama lui Radu Mazăre i-a transmis o urare lui Radu Băsescu Pricop, venit pe lume la data de 14 noiembrie 2014. „Să fie sănătos!“, i-a urat Gabriela Mazăre, iar primarul Constanţei a întărit mesajul: „Da, să fie sănătos!“

Radu Mazăre a venit la vot cu mama sa Gabriela Foto Adrian Boioglu

Constanţa. Radu Mazăre şi mama sa Gabriela au venit la vot Foto Adrian Boioglu

La data de 14 noiembrie 2014, Traian Băsescu a anunţat pe pagina sa de Facebook. „Astăzi, în jurul orei 07.50, s-a născut primul Băsescu. Este sănătos, are 3,4 kg şi ţipă!“, a scris preşedintele care s-a declarat apoi mândru că nepoţelul său este Scorpion, ca el.

Traian Băsescu mai are o nepoţică, Sofia Anais, de la mezina Elena, care se pregăteşte să nască în curând pentru a doua oară.

Vă mai recomandăm

„S-a născut primul Băsescu“, anunţă preşedintele, care a devenit bunic pentru a doua oară

Alegeri prezidenţiale 2014. Mazăre s-a cuminţit. Radu mamii a venit la vot fără escorta de fotomodele

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite