Admiterea 2013 la Universitatea Ovidius. Care sunt criteriile pentru a deveni student la Constanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Studenţi la cea mai mare universitate din Dobrogea FOTO Adevărul Constanţa
Studenţi la cea mai mare universitate din Dobrogea FOTO Adevărul Constanţa

Consiliul de Administraţie al Universităţii Ovidius din Constanţa a stabilit: la admiterea 2013 se va lua în calcul media anilor de liceu doar la departajarea candidaţilor cu medii egale.

Ministerul Educaţiei Naţionale a publicat în Monitorul Oficial Ordinul care prevede faptul că universităţile vor putea lua în considerare în organizarea sesiunilor de admitere de anul acesta şi notele obţinute de candidaţi în timpul liceului.

Consiliul de Administraţie al Universităţii Ovidius din Constanţa a stabilt că la admiterea 2013 nu se va lua în calcul media anilor de liceu decât eventual pentru departajarea candidaţilor cu medii egale.

„La Universitatea Ovidius, admiterea din acest an se va desfăşura în aceleaşi condiţii ca în 2012. Astfel, admiterea la cele 16 facultăţi se va realiza, în funcţie de specializare, pe baza mediei examenului de Bacalaureat, a probelor scrise, orale, vocaţionale, de aptitudini.

Notele obţinute în timpul liceului se vor folosi la departajare, în cazul în care ultimii candidaţi vor avea medii egale“, a declarat rectorul Universităţii Ovidius din Constanţa, prof.univ.dr. Dănuţ Tiberius Epure.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite