Un tânăr de 19 ani a murit în urma unui accident ce a avut loc pe centura Avrig. Alte trei persoane, rănite

0
Publicat:

Un tânăr de 19 ani  tânăr, pentru care a fost chemat şi elicopterul SMURD de la Braşov, a decedat miercuri, într-un accident a avut loc de pe DN1, pe centura oraşului Avrig, unde alte trei persoane au fost rănite, fiind transportate la Spitalul Cinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu.

Tânărul de 19 ani și-a pierdut viața FOTO ISU Sibiu
Tânărul de 19 ani și-a pierdut viața FOTO ISU Sibiu

Traficul rutier a fost blocat în zonă pentru aproximativ o oră, fiind deviat prin Avrig, potrivit Poliţiei şi Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU).

În urma accidentului au rezultate 4 victime: un tânăr de 19 ani a suferit un stop cardio-respirator, însă din nefericire nu a răspuns manevrelor de resuscitare în ciuda eforturilor făcute de echipajele de salvatori prezente la faţa locului. Medicul de urgenţă prezent la locul accidentului a declarat decesul acestuia; un bărbat de 37 de ani cu traumatism la membrele superioare şi escoriaţii; o femeie de 35 de ani cu traumatism abdominal acut şi multiple contuzii; o femeie de 38 de ani cu traumatism lombar. Cele trei victime conştiente au fost transportate de echipajele SMURD şi de echipajul SAJ la UPU Sibiu”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Andreea Ştefan, citează Agerpres.

Cauza accidentului, o depășire neregulamentară

Potrivit sursei citate, elicopterul SMURD a aterizat pe DN1, însă tânărul de 19 ani a decedat între timp şi nu a mai putut fi salvat, aşa că elicopterul a decolat fără niciun rănit din acest accident. Din primele cercetări efectuate, poliţiştii rutieri au stabilit faptul că s-a produs o coliziune între două autovehicule, pe fondul unei depăşiri neregulamentare.

Autoturismele erau conduse de doi bărbaţi, unul în vârstă de 19 de ani, din Tălmaciu, iar cel de-al doilea de un bărbat de 36 de ani din Brăila. Poliţiştii rutieri sunt la faţa locului şi continuă cercetările”, a transmis purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu, Luciana Lazăr.

Trei echipaje SMURD au fost mobilizate la fața locului, unul dintre ele cu medic, precum și o autospecială de descarcerare şi două de stingere, dintre care una cu modul de descarcerare şi un echipaj SAJ.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite