Doi morți pe E85, în județul Suceava, după ce o motocicletă a intrat pe contrasens și a lovit un tir FOTO

0
Publicat:

Motocicleta s-a rupt în două, precum o surcea. Cei doi motocicliști, de 23 și 32 de ani, au fost căutați de pompieri și găsiți într-un lan de porumb. Ambii erau decedați.

Motocicleta s-a rut în două FOTO A.I.
Motocicleta s-a rut în două FOTO A.I.

Tragedie, vineri dimineață, în localitatea suceveană Dărmănești, pe E85. Doi bărbați, de 23 și 32 de ani, au murit în urma unui teribil accident rutier.

Cei doi se aflau pe motocicletă, iar la un moment dat vehiculul a intrat în viteză pe contrasens, acolo unde a lovit un tir.

În urmă impactului violent, motocicleta a fost transformată într-un morman de fiare, iar Cei doi ocupanți au zburat pur și simplu într-un lan de porumb.

Și tirul a a fost grav avariat. Pompierii ajunși la fața locului i-au căutat pe cei doi pentru a stabili cu exactitate numărul victimelor.

Cei doi au a fost găsiți cu greu și erau deja decedați.

La fața locului, s-au deplasat pompierii militari cu o autospecială pentru descarcerare și un echipaj, cu medic, al Serviciului de Ambulanță Județean Suceava.

Din primele cercetări efectuate de polițiști, a reieșit că motocicleta a intrat pe contrasens iar acolo a lovit tirul în plin.

Cei doi motocicliști, de 23 și de 32 de ani, au zburat put și simplu într-un lan de porumb și au fost căutați prin vegetație de către pompierii de l a SMURD. 

Este vorba despre Mihail Ionuț Huțan, în vârstă de 32 de ani (cel care ar fi condus vehiculul) și Victor Alexandru Semenciuc, de 23 de ani, ambii din Dărmănești. 

Șoferul tirului, un cetățean ucrainean, nu era băut, a rezultat în urma verificării acestuia cu aparatul etilotest. 

Polițiștii fac acum cercetări pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a petrecut accidentul mortal.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite