A murit antrenorul de volei Paul Cămui. Avea doar 27 de ani. Era fiul lui Cristian Cămui, directorul tehnic al Academiei „Gheorghe Hagi“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul de volei Paul Cămui a murit la vârsta de 27 de ani. El era fiul lui Cristian Cămui, directorul tehnic al Academiei „Gheorghe Hagi“.

Paul Cămui a murit la vârsta de 27 de ani FOTO voleiromania.com
Paul Cămui a murit la vârsta de 27 de ani FOTO voleiromania.com

Fost voleibalist, Paul Cămui provine dintr-o familie bine-cunoscută în sportul de pe litoral, părinții săi, Cristian și Irina, fiind foști mari sportivi, scrie Ziua de Constanța. Cristian Cămui, actualul director tehnic al Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi“, a fost un fotbalist mare în tinerețe, jucând, printre alte echipe, la Steaua şi la Farul Constanța, iar rezultate importante a obținut și ca antrenor. Irina a fost o handbalistă de top.

Singurul copil al familiei Cămui, Paul a cochetat prima dată  fotbalul, evoluând la Farul Constanța, dar s-a dedicat unui alt sport, volei,. La seniori a jucat în prima ligă, la CSM București, UVT Timișoara, U Cluj și CSM Câmpia Turzii, înainte de a ajunge, în sezonul 2020/2021, la Academia Tomis, care, la finele acestei stagiuni, a promovat în premieră în Divizia A1.

Paul Cămui FOTO CSM
Paul Cămui FOTO CSM

Paul Cămui a evoluat în Divizia A1 și cu CSM Constanța, iar de anul trecut s-a dedicat exclusiv antrenoratului.

Academia Gheorghe Hagi, acolo unde Cristian Cămui este director tehnic, a transmis un mesaj de condoleanțe: „Academia Gheorghe Hagi și Farul Constanța sunt alături de directorul tehnic Cristian Cămui la trecerea în neființă a fiului său, Paul, plecat dintre noi la o vârstă foarte fragedă.

Dumnezeu să ofere multă putere familiei în aceste momente foarte dificile.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!“

Trupul neînsuflețit al sportivului va fi depus duminică la Casa Niculescu (lângă Cimitirul Central) începând cu ora 18.00, unde toți cei care l-au cunoscut își vor putea lua rămas bun.

Înmormântarea va avea loc miercuri, la ora 12.00. 

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite