VIEO Ce riscă şoferul care a intrat cu maşina pe pârtia de schi. Reacţia Poliţiei

0
0

Şoferul unui SUV Volkswagen a intrat cu maşina pe pârtia de schi de la Băişoara, judeţul Cluj. El a explicat oamenilor revoltaţi că a intrat pe un drum şi, din greşeală, a ajuns pe pârtia de schi.

„Colegii noştri de la Poliţia Rutieră nu au fost solicitaţi să intervină. Cazul nu intră sub jurisdicţia Poliţiei întrucât pârtia de schi nu este drum public, deci nu se aplică prevederile Ordonanţei de Urgenţă 195/2002 (Codul rutier-nr”)”, a precizat pentru „Adevărul”, Carmen Jucan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Cluj.  

„Colegii au iniţiat verificări pentru a stabili cum au pătruns autovehiculele pe pârtie şi ce măsuri pot fi luate pentru a nu se mai întâmpla astfel de situaţii”, a mai precizat Jucan.

„L-am întrebat ce face şi mi- a spus că a intrat pe drum şi a ajuns pe pârtia de schi. Atunci l-am întrebat de ce nu s-a întors când a văzut schiorii. A zis că a alunecat, dar el a trecut pe sub instalaţia de cablu. Lumea l-a făcut cocalar şi nesimţit”, a spus un martor ocular pentru Ştiridecluj.ro. Acesta a mai precizat că s-a apelat numărul de urgenţă 112. 

Şoferul unui Mercedes a încercat să îl ajute. „Până la urmă şi Mercedesul a coborât pe acelaşi traseu ca şi VW şi până la urmă au iesit pe pârtie. Şi cel cu  Mercedesul a venit până în marginea pârtiei, din spate de la Cabana Veche pe cărarea aia pe care coboară schiori, el a urcat cu Mercedesul până acolo ca să se dea jos din Mercedes şi să îşi pună schiurile pe marginea pârtiei. O sfidare de-a dreptul! Noi am vorbit cu administratorul pârtiei şi ne-a spus că a pus afişe că accesul interzis cu auto şi le-a spus că pună şi o barieră pentru că nesimţiţii nu ştiu să citească”, a mai relatat schiorul pentru sursa citată. 

Citeşte şi

VIDEO Ce amenzi riscă „bizonii” care intră cu maşina pe pârtie. 

Războiul Cluj vs. Bucureşti. Comentariile de pe net la poza cu maşina care a blocat mocăniţa

Cluj-Napoca


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri