VIDEO Spectacol incendiar Patricia Kaas la Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patricia Kaas a făcut, luni seara, la Cluj, un spectacol incendiar, ea întruchipând cu succes personalitatea vulcanică a artistei Edith Piaf, căreia i-a fost dedicat concertul. Atmosfera a fost incendiară şi la propriu, întrucât ventilaţia slabă a sălii a făcut ca aerul să fie încins.

Patricia Kaas a cântat la Cluj, luni, la Sala Sporturilor „Horia Demian”, concertul-tribut dedicat celebrei Édith Piaf, parte a turneului mondial „Kaas chante Piaf”. Concertul s-a desfăşurat în sala încinsă, unde sute de persoane au trebuit să se înlocuiască aerul condiţionat cu un eventati primit de la organizatori. Kaas c interpretat mai multe melodii din repertoriul lui Edith Piaf cu pasiune, făcând un spectacol de nota 10.  Vreua să auc un omagiu lui Edith Piaf prin aceste cântece. Atunci când am început să ascult repretoriul uimitor al acestei artiste, ea are peste 400 de cântece, am descoperit nişte emoţii pe care nu le cunoşteam până atunci şi pe care aş vrea să le descopr şi să vi le împărtăşesc. Am vrut să aduc un omagiu emoţiei şi sentimentelor ei, prin credinţă, suferinţă, dar şi cu bucurie. Apoi, durerea pe care a resimţit-o când a aflat despre moartea lui Marcel Cerdan (iubitul artistei-nr). De asemenea, dragostea pentru viaţă şi pentru oameni. Vreau să încep de acolo de unde totul a început, de pe stradă, de pe străzile Paristului”, a spus Kaas la începerea concertului.

Fără cântecele ei

Artista a explicat că nu va cânta niciunul dintre cântecele ei cunoscute, întrucât spectacolul este un spectacol dedicat nemuritoarei cântăreţe franceze:  “Chiar dacă interpretez cântecele lui Edith Piaf, am pus o amprentă personală asupra interpretării, îmi exprim şi emoţiile mele, trăirile mele, ceea ce am simţit eu în viaţă, cu bucurii şi cu tristeţi.” Întrebată dacă dincolo de voce o mai apropie ceva de Edith Piaf, Kass a spus: “Am aflat de la cei care au cunoscut-o că era o femeie foarte veselă, foarte petrecăreaţă, nu era niciodată îmbrăcată în negru. În viaţa amoroasă, se temea de plictiseală şi căuta  tot timpul ceva nou, incitant. Când o relaţia devenea normală , se temea că va deveni plictisitoare şi îi punea capăt. Eu mă asemăn cu ea, poate nu din puct de vedere amoros. Nici mie nu-mi place plictiseala, nu vreau să intervină banalitatea în viaţă. Tot timpul, când sunt în turnee sau când înregistrez un album, caut ceva incitant să-mi stârnească curiozitatea.” 

Citeşte şi 

VIDEO Patricia Kaas s-ar putea muta în România? „Viaţa va decide”, a răspuns vedeta

FOTO VIDEO Patricia Kaas, desculţă pe scena Sălii Palatului, cântând melodiile lui Edith Piaf

Patricia Kaas şi milionarul Remus Truică, întâlnire în miez de noapte. Relaţia cu franţuzoaica a stat la baza divorţului lui Truică

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite