VIDEO Patricia Kaas s-ar putea muta în România? „Viaţa va decide”, a răspuns vedeta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce s-a întâlnit cu milionarul Remus Truică la Iaşi , săptămâna trecută, Patricia Kaas a vorbit la Cluj despre omul de afaceri. Întrebată dacă, având în vedere legătura amoroasă cu Truică, s-ar vedea locuind în România, artista a răspuns zâmbind: “Viaţa va decide, nu ştiu”. Cunoscuta artistă franceză va concertă astăzi, de la 20.30,la Cluj.

Patricia Kaas va cânta la Cluj, astăzi, 24 iunie, la Sala Sporturilor „Horia Demian”. Ea va susţine un concert-tribut dedicat celebrei Édith Piaf, parte a turneului mondial „Kaas chante Piaf”.  Artista a explicat că nu va cânta niciunul dintre cântecele ei cunoscute, întrucât spectacolul este un spectacol dedicat nemuritoarei cântăreţe franceze:  “Chiar dacă interpretez cântecele lui Edith Piaf, am pus o amprentă personală asupra interpretării, îmi exprim şi emoţiile mele, trăirile mele, ceea ce am simţit eu în viaţă, cu bucurii şi cu tristeţi.” 

“Edith Piaf se temea de plictiseală, la fel ca şi mine”

Întrebată dacă dincolo de voce o mai apropie ceva de Edith Piaf, Kass a spus: “Am aflat de la cei care au cunoscut-o că era 

o femeie foarte veselă, foarte petrecăreaţă, nu era niciodată îmbrăcată în negru. În viaţa amoroasă, se temea de plictiseală şi căuta  tot timpul ceva nou, incitant. Când o relaţia devenea normală , se temea că va deveni plictisitoare şi îi punea capăt. Eu mă asemăn cu ea, poate nu din puct de vedere amoros. Nici mie nu-mi place plictiseala, nu vreau să intervină banalitatea în viaţă. Tot timpul, când sunt în turnee sau când înregistrez un album, caut ceva incitant să-mi stârnească curiozitatea.” 

L-a întrebat pe Truică dacă i-a plăcut spectacolul

Întrebată dacă având în vedere relaţia amoroasă pe care a avut-o cu Remus Truică, se vede locuind în România, Patricia Kaas a răspuns, zâmbind larg: “Viaţa va decide,  nu ştiu”. Întrebată despre locurile preferate din România, artista a răspuns că nu a văzut mai mult de hoteluri şi aeroporturi. Întrebată dacă s-a văzut cu omul de afacer Remus Truică în timpul turneului din România, ea având concerte la Iaşi şi Bucureşti, Patricia Kaas a spus că s-au văzut şi că l-a întrebat pe acesta ce părere are despre spectacol. Adevărul a relatat că artista s-a întâlnit cu Remus Truică la un restaurant din Iaşi, cu o zi înainte de concertul pe care l-a susţiut ka Iasi pe 19 iunie. 

La baza divorţului milionarului?

Relaţia dintre Remes Truică şi Patricia Kaas a ieşit la iveală în 2010, atunci când milionarul a dat o petrecere la vila sa din Snagov, la care a fost invitată şi artista. În 2011, în timpul divorţului cu fosta soţie, Irina Truica a declarat în mai multe rânduri că între Remus Truică şi Patricia Kaas ar fi fost o relaţie amoroasă. În ianuarie 2013, milionarul român declara presei tabloide că Patricia Kaas “este o femeie extraordinară cu care încă ţin legătura”

Mai sunt bilete 

Luni după-amiază, circa 15% din locurile din Sala Sporturilor nu fuseseră ocupate. Biletele pentru acest concert-eveniment sunt disponibile atât online, pe site-ul biletmaster.ro, cât şi la Iulius Mall, Polus Center şi Casa TIFF (str. Universităţii nr. 6). Ultimele bilete la concertul extraordinar „Kaas chante Piaf” au fost puse în vânzare, din această săptămână, cu reducere de 15%. Astfel, biletele în zona VIP Exclusive costă 297 lei, un bilet VIP 250 de lei, iar accesul la categoriile I, II şi III va costa doar 170, 127 şi respectiv 85 de lei. Numărul de bilete disponibile la aceste preţuri este limitat. 

Concert cu proiecţii video

 Concertul de la Cluj va include muzică, proiecţii video cu viaţa lui Edith Piaf, un decor care aminteşte Parisul interbelic şi inedite momente de poezie sau actorie susţinute chiar de Patricia Kaas. „Unul din motivele pentru care îmi place, spre exemplu, melodia «Belle histoire d’amour» este modul în care exprimă echilibrul dintre forţă şi fragilitate. Spectatorii mă vor vedea pe scenă în mănuşi de box, o fiinţă puternică, dar în acelaşi timp voi fi desculţă, simbol al vulnerabilităţii – iar această imagine exprimă perfect modul în care mă simt, arată mult din personalitatea mea”, spune artista. 

 citeşte şi

FOTO VIDEO Patricia Kaas, desculţă pe scena Sălii Palatului, cântând melodiile lui Edith Piaf

Patricia Kaas şi milionarul Remus Truică, întâlnire în miez de noapte. Relaţia cu franţuzoaica a stat la baza divorţului lui Truică

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite