FOTO VIDEO Patricia Kaas, desculţă pe scena Sălii Palatului, cântând melodiile lui Edith Piaf

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântăreaţa franceză Patricia Kaas a susţinut, duminică seara, un concert la Sala Palatului din Bucureşti. Solista a interpretat melodiile unei alte cântăreţe la fel de celebre, Edith Piaf, show-ul fiind, de altfel, un omagiu adus acestei artiste.

Patricia Kaas şi-a făcut intrarea pe scenă îmbrăcată cu un pardesiu şi purtând pantofi cu tocul foarte înalt. După cinci melodii, artista a renunţat la aceste accesorii, rămânând  desculţă şi sumar îmbrăcată, într-o rochiţă roz. 

A mai schimbat trei rânduri de pantofi cu tocul cui, pentru a rămâne desculţă de fiecare dată. Scenografia showului a fost simplă, artista a venit însoţită de un violonist şi de doi pianişti. De asemenea, un dansator, la bustul gol sau îmbrăcat cu o cămaşă verde, a făcut o coregrafie extraordinară, pe muzica lui Edith Piaf interpretată de Patricia Kaas.

În timpul concertului, Patricia a schimbat mai multe ţinute şi a purtat chiar şi o rochie albă de mireasă.

"Non, Je Ne Regrette Rien"

Pe ecranul din spatele scenei au rulat imagini cu Edith Piaf, dar şi un clip cu Alain Delon. Imaginile au fost răscolitoare, de o expresivitate cu totul aparte. Artista a dansat, a plâns şi a râs, arătând toate faţetele disperării din iubire. De asemenea, ea a jucat şi o mică scenă după o piesă a lui Jean Cocteau, în care a jucat Edith Piaf.

Publicul a vibrat la fiecare melodie, Kaas fiind aplaudată îndelung la finalul fiecărui cântec.

Patricia Kaas a cântat live, în faţa unei Săli a Palatului umplute până la refuz,  cu peste 4.000 de oameni, melodiile "Paris", "Padam, Padam", "Milord".

Finalul a fost emoţionant, Kaas, desculţă şi îmbrăcată în balerină, pe fundalul video al unui cal superb negru, care s-a prăbuşit pentru a se ridica, a cântat cu sala în picioare  "Non, Je Ne Regrette Rien".

Concertul "Kaas Chante Piaf",  programat in Bucureşti, a făcut parte din turneul de promovare a albumului "Kaas Chante Piaf", lansat pe 5 noiembrie pentru a comemora 50 de ani de la moartea marei artiste Edith Piaf (1915-1963). Artista a concertat la Bucureşti, după ce a fost la Iaşi. În această seară va cânta şi la Cluj-Napoca.

Turneul început odată cu lansarea albumului cuprinde peste 45 de ţări şi se va încheia la sfârşitul anului 2013.

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite