VIDEO Şoferul care a tamponat patru maşini încercând să parcheze a fost dat pe mâna Poliţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferul nu a reuşit să parcheze, dar a reuşit să tamponeze patru maşini încercând. FOTO: trafictube.ro
Şoferul nu a reuşit să parcheze, dar a reuşit să tamponeze patru maşini încercând. FOTO: trafictube.ro

Şoferul unui Volkswagen cu număr de Cluj a ajuns „vedetă“ pe internet după ce a fost surprins în timp ce încerca să-şi parcheze maşina. După ce a tamponat patru autovehicule, acesta s-a lăsat păgubaş. Unul  dintre proprietarii maşinilor avariate a văzut filmarea şi a mers la Poliţie.

Un video de pe siteul trafictube.ro a fost vizualizat de mii de persoane în ultimele zile. Filmuleţul, postat pe 4 ianuarie, arăta un şofer al unui Volkswagen cum încearcă să parcheze maşina într-o mică parcare din cartierul Mărăşti, în zona sensului giratoriu. După manevere care au durat câteva minute şi după ce a tamponat patru autovehicule parcate în zonă, şoferul neîndemânatic s-a lăsat păgubaş. Un alt bărbat i-a dat o mână de ajutor şi a parcat în 5 secunde maşina, fără a face nicio altă „victimă“. 


Sesizare la Poliţie   


Unul dintre proprietarii celor patru maşini tamponate a văzut şi el filmul postat pe trafictube, şi apoi preluat în mass-media, şi s-a dus la Poliţie. Agenţii de la Rutieră l-au identificat pe şoferul neîndemânatic şi l-au chemat la Poliţie. „Şoferul răspunzător de tamponări a fost identificat şi chemat la Poliţie. El trebuia să anunţe tamponarea în termen de 24 de ore şi pentru că nu a făcut acest lucru va lua amendă. El va fi răspunzător şi de tamponare. Şi ceilalţi proprietari sunt aşteptaţi la Poliţie”, a susţinut purtătorul de cuvânt al Poliţiei, Anca Sidonia Bolba.   

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite