VIDEO Scheletul unei femei a fost găsit în Piaţa Abator

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Descoperire şocantă făcută de un comerciant luni dimineaţa în Piaţa Abator. Scheletul unei persoane a fost descoperit pe terenul din spatele tarabelor din Piaţa Abator. Din primele cercetări, se pare că este vorba despre o femeie, care a fost dată dispărută în luna mai 2010.

Vânzătorii din Piaţa Abator au precizat că de câteva zile au simţit mirosuri puternice care venea dinspre terenul din spatele tarabelor. Un bărbat care vinde legume în Piaţa Abator a declarat că a mers pe terenul viran şi a descoperit un craniu şi ulterior un schelet îngropat pe jumătate în pietriş. Potrivit poliţiştilor, femeia a fost dată dispărută încă din luna mai 2010 de către nepotul ei, identificarea fiind făcută după hainele purtate.



„L-am găsit în jurul orei 10.30 Era un craniu, am văzut îmbrăcămintea. Era întins jos. Am sunat la 112, au venit cei de la poliţie şi de la criminalistică, au identificat-o din câte am înţeles, e o femeie. Nepotul ei a dat-o dispărută", a declarat Lucian, bărbatul care a făcut descoperirea.



În momentul de faţă mai mulţi poliţişti şi criminalişti fac cercetări pentru a stabili condiţiile în care a survenit decesul femeii. Institutul de Medicină Legală din Cluj se va pronunţa cu privire la cauza decesului.;La fața locului este prezentă o echipă de specialiști care fac măsurători și cercetări pentru a stabili ce s-a întâmplat. Este vorba despre o femeie dată dispărută acuma doi ani", a declarat Anca Sidonia Purdea, purtător de cuvânt la IPJ Cluj.

image
image
Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite