VIDEO Cabral: „Când nişte «privaţi» de la Cluj reuşesc de zece ori mai mult decât Ministerul Turismului“

0
0
Cabral a fost unul dintre influencerii chemaţi la ediţia de anul acesta a Untold. FOTO: Untold
Cabral a fost unul dintre influencerii chemaţi la ediţia de anul acesta a Untold. FOTO: Untold

Vedeta Pro TV Cabral Ibacka vorbeşte, într-o postare pe blog, despre succesul pe care-l are festivalul Untold în Vestul Europei. „Anul ăsta, morţi-copţi, vor veni în România! Ei şi prietenii lor. Asta pentru că nişte privaţi, nişte unii… fac la Cluj cel mai tare eveniment din partea asta de lume”, a scris omul de televiziune despre un grup de tineri pe care i-a cunoscut la festivalul Tomorrowland.

„Când nişte „privaţi” de la Cluj reuşesc de zece ori mai mult decât Ministerul Turismului” – este titlul postării omului de televiziune Cabral Ibacka. Vedeta a fost anul acesta unul dintre „influencerii” din Bucureşti chemaţi să promoveze festivalul Untold. 


El a postat, ieri, următorul text: 

„Da, am zis bine, nişte privaţi. Nişte copii. Nişte unii fără experienţă, fără spate, fără combinaţii.

Nişte unii care – nu ştiu, cumva, nu mă întreba cum – reuşesc să facă pentru imaginea României în lume mai mult decât poate face tot ministerul de resort.

Am fost anul ăsta la Tomorrowland, mi-am făcut nişte prieteni noi. De prin alte ţări. Ieri seară am văzut că au reactivat grupul de Whatsapp pe care se comunica la Tomorrowland. Au schimbat numele grupului.

Ştiţi cum l-au pus?

Fuck ToMorrowland. We go ToRomania!

M-am blocat.

Prima dată am crezut că fac o glumă pentru mine. Dar ei erau serioşi. Le dădusem pe grup after-movie-ul de la Untold 2018. L-au văzut de câteva ori, mi-au zis după.

Ce m-a frapat este că de când au văzut filmul şi până ieri seară… au rupt netul în două căutând informaţii despre România, despre noi.

Ce, unde, cum… ştiu deja foarte multe. Şi anul ăsta, morţi-copţi, vor veni în România! Ei şi prietenii lor.

Asta pentru că nişte privaţi, nişte unii… fac la Cluj cel mai tare eveniment din partea asta de lume. 

Untold.

Şi pentru ei, pentru echipa lor, pentru voluntarii care se strâng în jurul lor… şi pentru publicul ăla incredibil – INCREDIBIL! – chapeau bas! 

Sunteţi foarte… foarte tari!

În 2019 nu cred că voi fi alături de voi, ar trebui să avem un bebe în familie şi nu cred că vin să ţopăi până dimineaţă, dar sunt alături de voi şi vă sprijin cu orice aveţi nevoie. Pentru că meritaţi.”

VIDEO Cabral, în lacrimi la concertul lui Armin van Buuren: „Ăsta mi se pare marele câştig al celor care fac Untold…”

Mai multe - Cluj-Napoca

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite