UPDATE Accident la Cluj: patru persoane au fost lovite pe trecerea de pietoni. O victimă, în stare gravă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentul s-a petrecut pe o trecere de pietoni de pe Calea Baciului, postată chiar după o curbă periculoasă. FOTO: Remus Florescu
Accidentul s-a petrecut pe o trecere de pietoni de pe Calea Baciului, postată chiar după o curbă periculoasă. FOTO: Remus Florescu

Inspectoratul pentru situaţii de urgenţă a intervenit în această dimineaţă, în jurul orei 6.00, la un accident cu şase victime. Un autovehicul a intrat în patru pietoni şi apoi s-a răsturnat într-un şanţ. O femeie de 31 de ani este internată în stare gravă la Terapie Intensivă.

„Accidentul s-a petrecut la ora 5.50 dimineaţa. Conducătorul auto a lovit 4 pietoni care erau angajaţi în traveresare pe o trecere din pietoni de pe Calea Baciului. După accident, şoferul a pierdut controlul maşinii şi s-a răsturnat într-un şanţ. Toţi cei patru pietoni, şoferul maşinii şi încă un pasager au fost transportaţi la Urgenţă“, a declarat purtătoarea de cuvânt a POliţiei, Anca Sidonia Bolba. Aceasta a mai precizat că şoferul nu consumase băuturi alcoolice. 

UPDATE 13.05

“O femeie de 31 de ani are traumatism cranio-cerebral şi multiple fracturi. Ea este intubată la Terapie Intensivă cu prognostic rezervat. Toate celelalte victime au afecţiuni minore. O femeie de 27 de ani cu contuzie la coloana vertebrală a părăsit spitalul. Şoferul are traumă cranio-cerebrală uşoară şi acum este la consult. O altă victimă este la un consult neurochirurgical şi va pleca în curând, la fel ca şi pasagerul din dreapta. O femeie are fractură de gambă şi se află la un consult ortopedic”, a susţinut Monica Costin, directorul medical al Spitalului Judeţean.  

UPDATE 10.20 O victimă în pericol


„Una dintre victime este în stare gravă. Este intubată, iar viaţa îi este în pericol. O altă persoană are o fractură urâtă de membru inferior. Şoferul, pasagerul şi celelalte două victime de pe trecerea de pietoni sunt bine“, a declarat medicul de la Urgenţe, Cristian Urs. El a mai susţinut că şoferul, o persoană de 50 de ani, nu consumase băuturi alcoolice. 

Update 10.00

Poliţiştii susţin că probabil cauza accidentului a fost neadaptarea vitezei la condiţiile carosabilului acoperit de mâzgă. În aceste condiţii, şoferul nu a reuşit să oprească la trecerea de pietoni. 

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite