Un bărbat din Cluj-Napoca și-a înjunghiat ambii părinți. Anunțul criminaliștilor

0
Publicat:

Un bărbat cu probleme psihice din Cluj-Napoca şi-a înjunghiat părinţii cu un cuțit. Bărbatul este și el rănit, fiind în stare gravă, ca și mama sa, potrivit dejeanul.ro. Criminaliștii fac cercetări.

A fost demarată o anchetă. FOTO arhivă Poliția Română
A fost demarată o anchetă. FOTO arhivă Poliția Română

„La data de 9 ianuarie a.c., în jurul orei 14.10, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată cu privire la o agresiune ce ar fi avut loc la un imobil din municipiu. În baza solicitării, a fost direcționat de urgență un echipaj din cadrul Secției 2 Poliție Cluj-Napoca, care a identificat trei persoane de 39, 69 și 71 de ani”, transmite IPJ Cluj.

Incidentul a avut loc în apartamentul în care bărbatul locuia împreună cu părinții. Atât agresorul, cât și cei doi părinți înjunghiați au ajuns la spital, mama și fiul în stare gravă, ambii fiind resuscitați de medici.

Vecinii spun ca agresorul avea tulburări psihice și cred că atacul ar fi fost declanșat în urma unei crize.

Anchetatorii nu știu daca tânărul a vrut să se sinucidă dupa ce a comis fapta sau dacă a fost rănit de tatăl său, în încercarea de a se apăra, potrivit sursei citate.

Criminaliștii încearcă să afle circumstanțele în care s-a întâmplat totul.

Din primele verificări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat că la imobilul respectiv ar fi avut loc o agresiune spontană, respectiv bărbatul, de 39 de ani, pe fondul unor tulburări psihice și-ar fi agresat părinții, provocându-le leziuni cu un obiect tăietor-înțepător. Echipajele medicale prezente la fața locului au intervenit pentru a acorda ajutor calificat celor două victime, dar și bărbatului de 39 de ani. În continuare se fac cercetări pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs incidentul și în vederea luării măsurilor legale”, mai precizează IPJ Cluj.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite