Un bărbat a fost muşcat de penis de un câine scăpat de sub control. Medicii i-au cusut organul cu 9 copci

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat în vârstă de 52 de ani a fost muşcat de penis de un câine scăpat de sub controlul proprietarului. Medicii au fost nevoiţi să-i coase organul sexual, punându-i nouă copci.

Incidentul a avut loc pe 12 ianuarie, la Huedin, când bărbatul originar din Fildul de Jos, judeţul Sălaj, îşi vizita o rudă. Acesta susţine că a fost atacat prin surprindere de un câine, care ar fi sărit peste gardul unei gospodării şi l-ar fi muşcat.

„Pe 12 ianuarie mă aflam la Huedin ca să-mi vizitez o rudă şi pe strada care duce spre Fild a sărit peste gard un câine mare. Acesta mi-a rupt pantalonii cu dinţii şi mi-a făcut ferfeniţă – scuzaţi – organul genital, chiar la doi-trei centimetri de bază. Din plin m-a luat! Am fost dus de cineva la spitalul din Huedin, unde medicii mi-au făcut o injecţie cu antitetanos şi m-au cusut, punându-mi nouă copci. Apoi m-au trimis la Clinica de Boli Infecţioase, la Cluj, unde am început tratamentul cu injecţii”, a spus bărbatul, citat de Gazeta de Cluj.

Acesta intenţionează să-l dea în judecată pe proprietarul animalului. „Îl dau în judecată pe proprietarul câinelui – deşi mi-e cam frică de el fiindcă e un om periculos – dar peste câteva zile mă prezint la chirurgul de la spitalul orăşenesc din Huedin, ca să-mi se scoată firele şi abia după aceea voi şti cât de tare mi-e afectat organul. Din fericire, nevasta mea a înţeles situaţia şi mi-a spus că nu-i nicio problemă, suntem oameni bătrâni, cu cinci nepoţi – şi nu va face caz de asta”, a mai afirmat bărbatul. 

Medicii confirmă existenţa cazului

Paul Moisiuc, director medical al Spitalului Orăşenesc Huedin, a confirmat existenţa cazului, dar a evitat să prezinte alte detalii. Acesta a mai afirmat că nu a mai avut un caz similar în cariera sa medicală. „Pot să vă confirm că a existat un astfel de caz la noi, chiar în data de 12 ianuarie. A fost un caz destul de grav. Din experienţa mea şi din amitirile mele, pot spune că nu am mai întâlnit un caz similar până acum”, a declarat Moisiuc pentru „Adevărul”.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Cluj susţin că a fost depusă o plângere în acest sens, vineri, 26 ianuarie, la sediul Poliţiei oraşului Huedin.

Vineri a fost depusă o plângere de către un bărbat la Poliţia oraşului Huedin. Este vorba despre un dosar penal înregistrat pentru „neluarea măsurilor de prevenire a atacului canin de către proprietar”, faptă prevăzută de OUG 55/2002”, a precizat Carmen Jucan, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Cluj. 

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite