Teroare în Cluj. Trupele speciale au imobilizat un american care și-a sechestrat soția și a amenințat că o ucide

0
Publicat:

Scene incredibile la Cluj, unde un cetățean american şi-a sechestrat soţia şi a ameninţat că o ucide. După ce femeia a reușit să scape, bărbatul a urcat pe acoperișul casei și a amenințat că se sinucide. A fost calmat de intervenția trupelor speciale.

Momentul în care trupele speciale au intervenit și l-au blocat pe agresor. FOTO: Știri de Cluj
Momentul în care trupele speciale au intervenit și l-au blocat pe agresor. FOTO: Știri de Cluj

Incidentul a avut loc sâmbătă, 19 martie 2023, la Cluj-Napoca, la orele dimineții. O femeie din Cluj, căsătorită cu un cetățean american, a fost bătută, sechestrată și amenințată cu moartea de acesta. Într-un moment de neatenție a acestuia, ea a reușit să scape și s-a refugiat în vecini, dar scandalul era departe de a se fi sfârșit.

La data de 19 martie, în jurul orei 10.00, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată printr-un apel la SNUAU 112, despre faptul că, într-o locuința situată pe strada Senina, o femeie ar fi fost victima unei agresiuni fizice, existând posibilitatea de a fi sechestrată de soțul acesteia. În baza sesizării s-au format cu operativitate echipajele de intervenție, la locație deplasându-se polițiștii Secției 1 Poliție, luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj și echipaje medicale”, au informat reprezentanții Poliției Cluj.

Furios, americanul s-a cățărat pe acoperișul casei, când luptătorii din cadrul Serviciului Intervenţii şi Acţiuni Speciale (SIAS) au ajuns la fața locului. Mascații au fost chemaţi să intervină pentru a potoli bărbatul violent care urcase pe acoperișul casei. De acolo, el a aruncat cu țigle în direcția polițiștilor, însă a fost repede calmat de luptătorii din trupele speciale, care s-au cățărat după el și l-au imobilizat.

La momentul sosirii echipajelor de intervenție la locația respectivă, femeia se afla în afara imobilului, însă bărbatul în cauză se blocase în locuință, ulterior în podul imobilului. După negocierile purtate cu acesta, luptătorii Serviciului pentru Actiuni Speciale au intervenit în forță, bărbatul, în vârstă de 30 de ani, fiind extras din interiorul locuinței. A fost transportat apoi la o unitate medicală de specialitate. De asemenea, și femeia, în vârstă de 27 de ani, a primit îngrijiri medicale”, mai spun reprezentanții poliției.

Încătușat, americanul a fost dus la Unitatea de Primiri Urgenţe, iar ulterior urma să fie transferat la un spital de psihiatrie. 

În cauză au fost demarate cercetări din oficiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe. În cadrul dosarului penal urmează a fi stabilite împrejurările în care s-a produs evenimentul, au informat surse din cadrul Poliției Cluj.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite