Tâlhărie în Apahida. O femeie a rămas fără mai multe bijuterii din aur

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie de 56 de ani din Apahida a fost tâlhărită în noaptea de 1 spre 2 mai de un tânăr care i-a furat mai multe bijuterii din aur. C. Karoly, de 19 ani, din Cluj-Napoca a pătruns în casa femeii în timp ce aceasta dormea şi prin violenţă i-a sustras de la gât o parte dintr-un lănţişor de aur, o cruciuliţă din aur şi cercelul de aur din urechea stângă.

„În urma altercatiei dintre partea vătămată, C. Otilia de 56 de ani, şi agresor, acesta din urmă a fost muşcat de un deget de la mână, după care agresorul a fugit de la faţa locului. Partea vătămată a suferit leziuni la nivelul gurii, care nu i-au pus viaţa în pericol" a precizat Anca Purdea Sidonia, purtător de cuvânt la IPJ Cluj.

„Prejudiciul cauzat de 2.000 lei, a fost recuperat parţial, găsindu-se asupra tânărului doar partea din lănţişorul de aur sustras. Împotriva lui C. Karoly a fost începută urmărirea penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlharie, acesta  fiind arestat preventiv pentru o perioadă de 29 de zile", a mai adăugat Anca Purdea Sidonia.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite