Tâlharie de Crăciun, în centrul Clujului. Suspecții au fost prinși în mai puțin de o jumătate de oră

0
Publicat:

Patru tâlhari au agresat și tâlhărit o persoană chiar în centrul Clujului, duminică, 25 decembrie. Incidentul a avut loc la primele ore ale dimineții, iar victima a reușit să sune la 112.

Jandarmii care au luat parte la prima acțiune de Crăciun. FOTO Jandarmeria Cluj
Jandarmii care au luat parte la prima acțiune de Crăciun. FOTO Jandarmeria Cluj

Prima misiune de Crăciun nu s-a lăsat prea mult așteptată pentru jandarmii din Cluj-Napoca. Dis-de-dimineață, ei au intervenit într-un caz de tâlhărie, chiar în centrul orașului. Un grup de patru indivizi au tâlhărit o persoană care a avut ghinionul să le iasă în cale, dimineața devreme, la o oră la care străzile sunt pustii într-o zi de Crăciun. Numai că victima a reușit să sune la numărul de urgență 112, iar de aici lucrurile au luat o turnură mai puțin așteptată de infractori.

O echipă de jandarmi a sosit imediat la fața locului, în Piața Muzeului din Cluj-Napoca, iar după mai puțin de o jumătate de oră au fost găsiți și făptașii. Aceștia aveau asupra lor portofelul victimei și au fost conduși imediat la cea mai apropiată secție de poliție. Acum, ei vor trebui să dea explicații pentru această tâlhărie și riscă să petreacă ani buni în spatele gratiilor pentru fapta lor. 

„În această dimineaţă, la ora 07.05, la dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Cluj, s-a primit o solicitare prin apelul unic de urgenţă 112 privind agresarea și tâlhărirea unei persoane în zona Pieţei Muzeului din Cluj-Napoca”, au informat reprezentanții Jandarmeriei Cluj.

Potrivit sursei citate, echipajul de jandarmerie a ajuns la fața locului la ora 07.15, a primit semnalmentele agresorilor, iar la ora 07.40, jandarmii i-au depistat în zona Parcului Central din Cluj-Napoca.

„În urma controlului corporal, jandarmii clujeni au găsit asupra celor patru persoane portofelul persoanei agresate. Cele patru persoane suspecte au fost conduse de către jandarmi la Secţia 1 Poliţie Cluj-Napoca, pentru continuarea cercetărilor”, au mai afirmat reprezentanții Jandarmeriei Cluj.

De aici cazul a fost preluat de polițiști, iar tâlharii au fost reținuți pentru 24 de ore.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite