Un șofer scapă de lângă un polițist și 4 jandarmi, lovește două mașini și demarează printre pietoni, în București

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Incident care se putea încheia tragic miercuri seară în București, în zona Tineretului, unde un șofer care părea sub influența substanțelor interzise a refuzat somația unui polițist să coboare din mașină.

Șoferul care a fugit de Poliție în sectorul 4, București FOTO captură video
Șoferul care a fugit de Poliție în sectorul 4, București FOTO captură video

UPDATE 08.00 Șoferul teribilist a fost găsit într-un apartament din Rahova și dus la Secția de Poliție 19 din București.


Blocat între mașini în trafic, șoferul unui Mercedes încearcă să fugă, în timp ce polițistul îi cere să coboare de la volan. În ajutor îi vin și patru jandarmi care încep să lovească în geamul mașinii, cu pumnul, moment în care șoferul lovește două mașini și demarează în trombă, printre pietonii care traversau strada, și se face nevăzut.

Brigada de Poliție Rutieră a Capitalei a precizat că autoturismul a fost găsit abandonat, la scurt timp, pe o stradă din Sectorul 4, iar șoferul încă este căutat.

„În jurul orei 19.00, polițiști ai Brigăzii Rutiere, în timp ce desfășurau activități de monitorizare și fluidizare a traficului rutier, pe o stradă din Sectorul 4, au solicitat conducătorului unui autoturism, care încălcase mai multe reguli de circulație, să oprească.

Acesta nu s-a conformat indicațiilor polițistului, în sprijin venind și o echipă de jandarmi din cadrul Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București. La solicitarea forțelor de ordine să oprească și să coboare din autoturism, conducătorul auto a părăsit zona, lovind două autoturisme.

Autoturismul a fost dat în atenție și a fost găsit abandonat, la scurt timp, pe o stradă din Sectorul 4. În momentul de față polițiștii desfășoară activități în vederea identificării și depistării conducătorului auto“, a transmis Poliția Capitalei.

Șoferul căutat de Poliție
Șoferul căutat de Poliție
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite