Şoferul care a condus microbuzul lovit de tren a fost reţinut. O femeie a decedat în urma accidentului VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferul nu consumase băuturi alcoolice. FOTO: Captură video
Şoferul nu consumase băuturi alcoolice. FOTO: Captură video

Conducătorul auto (31 de ani), din localitate Darabani, judeţul Botoşani, care a condus autovehiculul implicat în accidentul de la trecerea la nivel cu calea ferată din localitatea Urişor a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore.

Nouă persoane au fost rănite dintre care două în stare gravă în urma accidentului care a avut loc, ieri, la Urişor, judeţul Cluj. Un microbuz a fost lovit la pasajul de cale ferată de trenul regio expres, care circula de la Baia Mare spre Cluj-Napoca. O femeie în varsta de 40 de ani, din localitatea Dărăbani, jud Botoşani, pasager în auto a decedat la unitatea medicală unde a fost transportată ulterior accidentului. Şoferul microbuzului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, a transmis Poliţia Cluj. 

O persoană peste capacitatea maximă a autoturismului 

În microbuz se aflau 10 persoane (9 pasageri + şoferul), în condiţiile în care capacitatea autoturismului era 8 + 1, au precizat poliţiştii clujeni. Au fost transportate în vederea îngrijirilor medicale de specialitate 9 persoane, pasagere în mijlocul de transport persoane. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Din primele date evenimentul a avut loc pe un drum comunal  (DC3 - Urişor-Dej), la o trecere la nivel cu calea ferată nemarcată. Impactul s-a produs la pasajul de cale ferata, din localitatea Urişor, comuna Căşeiu, între un microbuz şi trenul regio expres, care circula de la Baia Mare spre Cluj-Napoca. 

Vă mai recomandăm 

Nouă persoane rănite după ce un microbuz a fost lovit de un tren în Cluj VIDEO 

Accident în lanţ pe autostrada A1 Bucureşti - Piteşti. Două persoane au fost rănite, iar pe carosabil se produc scurgeri de carburant

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite